EVADICT

Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen

€59,99
Ref. : 8513317

Ons team van gepassioneerde traillopers ontwikkelde deze krachtige, zuinige en intuïtieve hoofdlamp van 900 lumen voor je trails en ultratrails.

Deze hoofdlamp ON TRAIL 900 lm is onmisbaar voor lange trails. De krachtige, vervangbare en oplaadbare batterij gaat lang mee.

Kleur: Zwart / Blauw

Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Kracht

100, 300 of 900 lumen: kies de gewenste lichtsterkte.

Autonomie

Ga op pad met een gerust gemoed: 9 u op 100 lm, 4,5u op 300 lm, 3,5 u op 900 lm.

Visuele efficiëntie

Verlicht de weg voor je tot 50m op 100lm, tot 85m op 300lm en tot 150m op 900lm.

Oplaadbaar

De batterij is vervangbaar en oplaadbaar... zelfs onderweg!

Lichtgewicht

Wil je 's nachts even goed zien als overdag? Deze hoofdlamp weegt slechts 139 g!

Gebruikerscomfort

Met verstelbare en wasbare strap: je lamp blijft goed zitten zonder te knellen.

Waterbestendigheid

IPX 4, bestand tegen regen en slecht weer.

Stabiliteit

Optimale gewichtsverdeling tussen voor- en achterkant.

Technische informatie

HOOFDLAMP OM 'S NACHTS TE KUNNEN ZIEN ZOALS OVERDAG!

Met het draaiwieltje kun je gemakkelijk van 100 naar 300 en dan naar 900 lm gaan; en andersom. Je kunt de hoek van de lichtstraal overigens volledig zelf kiezen, stel deze af op basis van je eigen voorkeur. Lichtstraal en focus om zowel overdag als 's nachts perfect te zien. Tot slot geeft de CREE XP-L2-led zo'n krachtig licht dat je de hele nacht in 100 lm-modus kunt rennen. De 900 lm-modus is een boostmodus, die perfect is voor moeilijkere stukken.De led is met 6200 Kelvin.

LANGDURIG GEBRUIK TIJDENS JE ULTRATRAILS

De betrouwbare batterij is afneembaar en je kunt ze gemakkelijk los klikken. Toch beweegt de batterij niet na het bevestigen. Bij je langeafstandstrails kun je verschillende batterijen meenemen (die worden per stuk verkocht).
De lamp wordt verkocht met 1 batterij.
De laadindicator past zich aan de verlichtingsmodus aan.Het vermogen bedraagt 3500 mAh

VERLICHTINGSSTANDEN en BATTERIJDUUR

De ONTRAIL 900 heeft 3 standen:
> maximumstand van 900 lumen, om oververhitting te voorkomen neemt de lichtsterkte geleidelijk af tot 350 lumen na 2,5 uur.
> in de tweede stand (300 lumen) neemt de autonomie toe tot meer dan 3,5 uur zonder dat het licht zwakker wordt (constante stroom).

DE STRAP VAN DICHTERBIJ BEKEKEN

Een hoofdlamp die licht geeft? Dat is goed. En die je niet voelt? Nog beter!
We hebben de strap verbeterd zodat hij comfortabel zit en ook goed blijft zitten. Er is immers niets zo vervelend als een hoofdlamp die niet blijft zitten. Het riempje is bovendien verstelbaar en wasbaar, belangrijke details die het verschil maken!
Voor nog meer comfort, is het gewicht van de hoofdlamp perfect verdeeld over de voorkant en de achterkant van de strap. Praktisch toch?

EEN HOOFDLAMP VOOR TRAILLOPERS EN LANGEAFSTANDSLOPERS

Dankzij de batterijduur, de afneembare en oplaadbare batterij en de lichtsterkte is de hoofdlamp ON TRAIL 900 lm gemaakt voor lange afstanden, maar niet alleen dat! De lamp is ook bedacht voor experts. Je weet wel, diegenen die nergens voor terugdeinzen. Die 's nachts even goed moeten zien als overdag, zodat hun ogen het tempo van hun benen kunnen volgen. En raad eens? Onze 6 onvermoeibare experts hebben onze hoofdlamp goedgekeurd

PROBEER DEZE LAMP EN JE BENT VERKOCHT! VRAAG HET HEN...

De 10 traillopers die onze hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen in de praktijk getest hebben, kunnen het beamen: ze stonden versteld van het comfort van deze lamp, die ook heel goed bleef zitten.
En de fotografen-traillopers (jazeker, zij nemen foto's terwijl ze rennen #sterk), die ons begeleid hebben tijdens een shoot bij het meer van Guerlédan in Bretagne, waren ook meteen verkocht... Ze wilden ons de hoofdlamp op het einde van de dag zelfs niet meer teruggeven!

EEN WERK VAN LANGE ADEM

OK, laten we zo objectief mogelijk blijven: we zijn héél trots op de hoofdlamp ON TRAIL 900! Toch moeten we bekennen dat dit model bijna nooit het daglicht had gezien. De reden hiervoor was de energie van 900 lm, waarbij veel warmte vrijkomt, zonder dat dit de batterijduur in het gedrang mocht brengen. Kortom, onze trots nu is even groot als onze ambities, die we na 4 jaar ontwikkeling hebben bereikt: een hoofdlamp om de hele nacht te (hard)lopen, ongeacht het weer.

AANBEVELINGEN VAN ONZE PRODUCTMANAGER STÉPHANE

"Ik gebruik deze hoofdlamp zelf en ik kan zeggen dat de modus van 100 lumen al erg krachtig licht geeft, dat ruimschoots volstaat 's nachts. Over het algemeen bestaat een langeafstandstrail voor 70% uit wandelen. De modus van 900 lm moet dan ook alleen geactiveerd worden als je je zekerder wilt voelen tijdens lastige afdalingen. Daarnaast raad ik aan om de hoofdlamp ON TRAIL 900 over een hoofdband of pet te dragen. Dat is comfortabeler en de lamp blijft beter zitten als je hevig transpireert."

Garantie

2

Gewicht

0.139 kg

Overige informatie

Product samenstelling

kader: 100.0% Acrylonitril Butadieen Styreen batterij: 100.0% Lithium batterij Hoofdstof: 100.0% Aluminium electronisch circuit: 100.0% PCBA lens: 100.0% Polycarbonaat

VOORRAADADVIES

Zorgvuldig bewaren in de lade van je trailspullen, bij voorkeur op een plaats waar je de lamp snel vindt. Kwestie van je wederhelft niet wakker te maken als je wanhopig op zoek bent naar je hoofdlamp

TESTS

De hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen werd getest door 6 experts die meerdere uren per dag hardlopen. Een van hen heeft de lamp zelfs 17 uur lang getest, waarvan 5 uur in de volle natuur, op de Piton des Neiges, op La Réunion. De feedback van deze gebruiker heeft ons geholpen om dit product aanzienlijk te verbeteren. We geven het voortaan een betrouwbaarheidsscore van 9/10.
Aan deze trailliefhebbers die onze ON TRAIL 900 op ongelooflijke plaatsen hebben getest: bedankt.

Goedgekeurd door

Goedgekeurd door onze vrijwillige en gepassioneerde testers, die we nogmaals willen bedanken!

ONDERHOUDSADVIES

Binnenstebuiten wassen.

Afbeeldingen

Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen
Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen
Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen
Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen
Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen
Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen
Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen
Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen
Hoofdlamp ON TRAIL 900 lumen

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook