Hondenvoer onderhoudsvoeding 10 kg

€1009
DSM : 144709

Ontworpen voor: dagelijkse voeding voor elk hondenras.

Deze onderhoudsvoeding voor honden is speciaal ontwikkeld voor het behoud van de spiermassa van je hond buiten tijden van grote lichamelijke inspanningen.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Ideaal om de spiermassa van je hond te behouden.

Eiwitgehalte

Energietoevoer: 23% proteïnen.

Compatibiliteit

Brokken in een vorm en samenstelling die geschikt is voor alle hondenrassen.

Bevordert de spijsvertering

Formule rijk aan vlees: 30%.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Een compleet en aangepast recept:

De onderhoudsvoeding is ontwikkeld om maximaal te beantwoorden aan de voedingsbehoeften van een hond: aminozuren en essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen. De formule is ideaal voor de energiebehoefte van een hond met NORMALE activiteit.

Hoogwaardige kwaliteit:

Geproduceerd in Europa, in een fabriek met ISO 9001-certificaat, met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten. Onafhankelijke en erkende labs voeren voor ons honderden fysicochemische en bacteriologische analyses uit. Elk productielot heeft een uniek volgnummer, bovendien bewaren we monsters van elk lot.

Gebruikstips:

De tabel op de verpakking geeft de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan. Die hoeveelheid kan worden aangepast volgens de leeftijd, de fysieke activiteit en het seizoen.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

De zak na gebruik goed sluiten. Koel en droog bewaren op een schone plaats. Bij voorkeur te gebruiken voor de datum die staat aangegeven op de voorkant van de zak, na de vermelding EXP.

TESTS

We hebben dit product getest op verschillende hondenrassen en in diverse omstandigheden om de verteerbaarheid en doeltreffendheid van onze producten te valideren. We hebben de smakelijkheid van onze producten laten valideren door een lab gespecialiseerd in de eetlust van honden en katten.

ACTIE FOTO

Previous
Next

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard