Hondenvoer onderhoudsvoeding 10 kg

€1009
DSM : 144709

Ontworpen voor: dagelijkse voeding voor elk hondenras.

Deze onderhoudsvoeding voor honden is speciaal ontwikkeld voor het behoud van de spiermassa van je hond bij grote lichamelijke inspanningen.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Ideaal voor het behoud van de spiermassa van je hond , 9% vetstoffen.

Draagt bij aan het energierendement

Energietoevoer: 23% proteïnen.

Compatibiliteit

Geschikt voor alle hondenrassen dankzij de vorm en het recept.

Bevordert de spijsvertering

Formule rijk aan vlees: 30%.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Een compleet en aangepast recept:

De onderhoudsvoeding is ontwikkeld om maximaal te beantwoorden aan de voedingsbehoeften van een hond: aminozuren en essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen. De formule is ideaal voor de energiebehoefte van een hond met NORMALE activiteit.

Hoogwaardige kwaliteit:

Geproduceerd in Europa, in een fabriek met ISO 9001-certificaat, met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten. Onafhankelijke en erkende labs voeren voor ons honderden fysicochemische en bacteriologische analyses uit. Elk productielot heeft een uniek volgnummer, bovendien bewaren we monsters van elk lot.

Gebruikstips:

De tabel op de verpakking geeft de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan. Die hoeveelheid kan worden aangepast volgens de leeftijd, de fysieke activiteit en het seizoen. Verdeel het dagrantsoen over 1 of 2 maaltijden, die je bij voorkeur geeft op vaste uren. Zorg voor een kom vers water bij het eten. Als je dit voer voor de eerste keer gaat gebruiken, meng het dan minstens één week lang onder het oude voer zodat je hond eraan kan wennen.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

De zak na gebruik goed sluiten. Koel en droog bewaren op een schone plaats. Bij voorkeur te gebruiken voor de datum die staat aangegeven op de voorkant van de zak, na de vermelding EXP.

TESTS

We hebben dit product getest op verschillende hondenrassen en in diverse omstandigheden om de verteerbaarheid en doeltreffendheid van onze producten te valideren. We hebben de smakelijkheid van onze producten laten valideren door een lab gespecialiseerd in de eetlust van honden en katten.

REVIEWS

4.4 /5
137 Reviews
137 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
75
4
48
3
11
2
2
1
1
Très bien
5/5
Très bon pour maintenir le poids et les muscles
Un peut sèche
J ai deux chiens un Bulldog anglais et un Am Bully chiens de très gros poids j ai pris les maintenant et elles sèches son plus muscles preses que plus de flatulence je les recommande
Meer
Mon chien l'adore
4/5
Convient tres bien à mon chien de type grand berger, sans une grande activité. Il l'apprecie bcp même si il choisi quand manger. Son moment préférer, réclamer sa gamelle au retour de la balade du soir
Meer
Nourriture chien de chasse et compagnie
5/5
Adaptation rapide de mes chien au produit, prix atractif
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Solognac Hondenvoer onderhoudsvoeding 10 kg