Hondenvoer Adult Regular 12 kg

€399
DSM : 10744

Ontworpen voor: alle honden die regelmatig lichaamsbeweging krijgen.

Adult Regular, het voer voor volwassen honden, bestaat uit hondenbrokken die speciaal ontwikkeld zijn om je viervoeter de nodige energie te geven voor zijn/haar 4 uurtjes sport per week.


Kleur :

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Ideaal voor matig actieve honden, 13% vetstoffen.

Eiwitgehalte

Draagt bij aan spierbehoud, met 23% proteïnen.

Compatibiliteit

In de vorm van brokjes en in een samenstelling geschikt voor alle hondenrassen.

Bevordert de spijsvertering

Rijk aan kippenvlees voor een goede verteerbaarheid.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoogwaardige kwaliteit

Geproduceerd in Europa, in een fabriek met ISO 9001-certificaat, met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten. Onafhankelijke en erkende labs voeren voor ons honderden fysicochemische en bacteriologische analyses uit. Elk productielot heeft een uniek volgnummer, bovendien bewaren we monsters van elk lot.

Gebruikstips

De tabel op de verpakking geeft de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan. Die hoeveelheid kan worden aangepast volgens de leeftijd, de fysieke activiteit en het seizoen. Verdeel het dagrantsoen over 1 of 2 maaltijden, die je bij voorkeur geeft op vaste uren. Zorg voor een kom vers water bij het eten. Als je dit voer voor de eerste keer gaat gebruiken, meng het dan minstens één week lang onder het oude voer zodat je hond eraan kan wennen.

Een compleet en aangepast recept

Het Adult Regular recept is ontwikkeld om zo goed mogelijk te voldoen aan de voedingseisen van een volwassen hond: aminozuren en essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen. Het recept is ideaal om aan de energiebehoefte te voldoen van een hond die normale (dagelijkse wandeling) tot gematigde (ongeveer 4 uur) sportieve inspanningen levert.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

De zak na gebruik goed sluiten. Koel en droog bewaren op een schone plaats. Bij voorkeur te gebruiken voor de datum die staat aangegeven op de voorkant van de zak, na de vermelding EXP.

TESTS

We hebben dit product getest op verschillende hondenrassen en in diverse omstandigheden om de verteerbaarheid en doeltreffendheid van onze producten te valideren. We hebben de smakelijkheid van onze producten laten valideren door een lab gespecialiseerd in de eetlust van honden en katten.

REVIEWS

4.2 /5
70 Reviews
70 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
38
4
22
3
3
2
2
1
5
bonne qualite de croquette pour le prix 14,99
5/5
mon berger allemand de beauté de 36kilos ,mange 12kilos de croquette par mois ,il est en pleine forme ,ça lui convient
Meer
Solognac
2/5
Pas suffisamment riche pour mes chiens
Meer
antwoord van het merk
Bonjour Madame,

Merci d'avoir pris le temps de nous faire cette remontée. En fonction de la race, de l'age et de l'activité des chiens il se peut que cet aliment ne soit pas adapté à vos chiens. Pour une alimentation plus riche, je vous conseille d'essayer le modèle ACTIVE, qui devrait correspondre à vos attentes.

https://www.decathlon.fr/alimentation-adult-active-2kg-id_8361884.html 

N'hésitez pas à venir échanger votre paquet de Regular dans votre magasin habituel si besoin.
Cordialement

Olivier BOURSAULT DECATHLON
Meer
Très bonne croquette
4/5
Déjà utilisées avec mes précédents chiens, elles sont bien tolérées niveau digestif. Pour quelque temps je vais prendre les "active" car mon chien à besoin de "calories" ponctuellement mais je retourne après sur celles-ci qui ont un super rapport qualité-prix. Et elles ne sont pas pleines de colorant!
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Solognac Hondenvoer Adult Regular 12 kg