Hondenvoer Adult Intense 12 kg

€599
DSM : 10746

Ontworpen voor: alle hondenrassen, voor honden die erg actief zijn.

ADULT ACTIVE, het voer voor volwassen honden bestaat uit hondenbrokken die speciaal ontwikkeld werden om je viervoeter de nodige energie te geven voor zijn 8 uur (of meer) sport per week.


Kleur :

Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Energiewaarde

Ideaal voor erg actieve honden, 20% vetten.

Mineralen en vitamines

Draagt bij tot spierherstel, proteïnen (28%), vitamine E, selenium.

Handelingsnelheid

Goede opname van de voedingsstoffen. Rijk aan kip en kippenvet.

Draagt bij tot een normale spierwerking

Draagt bij tot opbouw van spiermassa, rijk aan eiwitten (28%).

Compatibiliteit

In de vorm van brokjes en in een samenstelling geschikt voor alle hondenrassen.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoogwaardige kwaliteit

Geproduceerd in Europa, in een fabriek met ISO 9001-certificaat, met zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten. Onafhankelijke en erkende labs voeren voor ons honderden fysicochemische en bacteriologische analyses uit. Elk productielot heeft een uniek volgnummer, bovendien bewaren we monsters van elk lot.

Een compleet en aangepast recept

Het ADULT INTENSE recept werd ontwikkeld om zo goed mogelijk te voldoen aan de voedingseisen van een volwassen hond: aminozuren en essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen. Het recept is ideaal om aan de energiebehoefte te voldoen van een hond die FREQUENTE (ongeveer 8 uur) tot INTENSIEVE (langdurig en veelvuldig, tot 12 uur per week) sportieve inspanningen levert.

Gebruikstips

De tabel op de verpakking geeft de aanbevolen dagelijkse porties aan. Die hoeveelheid kan worden aangepast volgens de leeftijd, de fysieke activiteit en het seizoen. Verdeel het dagrantsoen over 2 maaltijden die je bij voorkeur geeft op vaste uren. Zorg voor een kom vers water bij het eten. Als je dit voer voor de eerste keer gaat gebruiken, meng het dan minstens één week lang onder het oude voer zodat je hond eraan kan wennen.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

De zak na gebruik goed sluiten. Koel en droog bewaren op een schone plaats. Bij voorkeur te gebruiken voor de datum die staat aangegeven op de voorkant van de zak, na de vermelding EXP.

TESTS

We hebben dit product getest op verschillende hondenrassen en in diverse omstandigheden om de verteerbaarheid en doeltreffendheid van onze producten te valideren. We hebben de smakelijkheid van onze producten laten valideren door een lab gespecialiseerd in de eetlust van honden en katten.

GEBRUIKSAANWIJZING

Wordt afgeraden voor honden die minder dan 8 uur/week sporten.

ACTIE FOTO

Previous
Next

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Artengo

Tennisbal groene stip TB720

(5)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard