Hondenfluitje 500 oranje

6,99
Kleur: Mat Fluo-oranje
Maat: Maattabel
UNIQUE

Laten bezorgen

Onmisbaar om je hond te roepen als je hem traint en tijdens de jacht. Oranje fluitje dat je gemakkelijk om de hals kan dragen.

Dit hondenfluitje is bedoeld voor jagers die hun hond willen trainen. Het is ook nuttig voor hondentrainers omdat je er zonder inspanning een krachtig geluid mee kan produceren.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Geluidefficiëntie

Produceert tot 98,2 dB.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Een hondenfluitje: wat is het nut ervan?

Een hondenfluitje is een mooi hulpmiddel om een jachthond, gezelschapshond of wedstrijdhond te trainen. Vooral wanneer je geen rechtstreeks contact hebt met de hond doordat je hem niet aan de lijn hebt (of die nu kort of lang is). Vooral hondentrainers gebruiken een fluitje, het is perfect om je hond te leren diverse commando's op te volgen.

Waarom is het zo doeltreffend?

Wil je je hond aanleren om verschillende commando's te gehoorzamen? Dan is dit hondenfluitje een ideaal hulpmiddel. Aanbevolen om je hond van ver of van dicht bevelen te geven, geschikt voor elke hond, van elk ras en elke leeftijd. Het fluitje is, naast je stem, een middel om je viervoeter te trainen. Een hond trainen is in de eerste plaats een kwestie van weten hoe je dat moet doen. Er zijn twee erkende manieren om je hond iets duidelijk te maken: met je stem of met een fluitje.

Fluitje om je hond te leren komen of andere commando's aan te leren

Een hondenfluitje is een doeltreffend hulpmiddel dat zowel door jagers als hondentrainers fel wordt gewaardeerd, het produceert een krachtig geluid dat goed wordt gehoord door de hond. Hoe ver je hond zich ook bevindt, hij zal het geluid onmiddellijk herkennen. Je hoeft dus niet te roepen of te schreeuwen, het geluid van het fluitje draagt ver. Een getrainde hond zal door het geluid meteen weten wat je van hem wil.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofddeel 100% Acrylonitril butadieen styreen Touw 100% Polyamide

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje
Hondenfluitje 500 oranje

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN