Hometrainer NEO BIKE SMART

2.619,99
Thuisbezorging

of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Kom alles te weten over onze

De NEO Bike Smart van Tacx is een revolutionaire interactieve hometrainer waarmee je op je eigen manier kan trainen.

Geluidloos, krachtig en nauwkeurig voor een opvallend realistische en fijne fietservaring.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Stil

Volledig geluidloos

Connectiviteit

Bluetooth, ANT+, compatibel met Zwift.

Power

Geïntegreerde vermogenssensor.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

DE MEEST COMPLETE INTERACTIEVE HOMETRAINER OP DE MARKT

Het fietsen voelt zo echt aan dat je haast zou vergeten dat je binnen traint. Verbeter je prestaties zonder iemand te storen dankzij deze uiterst stille hometrainer.
Bekijk de vermogens- en trapstatistieken om je vorderingen bij te houden. Stijg in het klassement van je favoriete apps, zoals Zwift en Tacx. Voel je trillingen? Het is net alsof je echt over kasseien of grind rijdt.

DYNAMISCHE INERTIE

Deze hometrainer werd ontwikkeld om een echte fietservaring te bieden en beschikt over een dynamische inertie die het gewicht, de snelheid en de hellingshoek compenseert voor een zeer realistische weerstandsbeleving.

VOEL DE WEG

Je kan deze functie gebruiken met de Tacx-software of de Zwift-app om de hometrainer te laten trillen en verschillende wegdekken te simuleren, zoals kasseien of grind.

TOTAALBELEVING

Het schakelsysteem imiteert zelfs het gevoel van de ketting die van het ene blad naar een ander overgaat. Wanneer de hometrainer is aangesloten op een externe voedingsbron simuleert de afdalingssimuleringsfunctie ongelooflijk precies een dalende weg.

TRAPANALYSE

De hometrainer NEO Bike Smart meet ook de positie van je linker- en rechterbeen om je traptechniek te analyseren en je te helpen je trapbewegingen efficiënter te maken.

BETROUWBAAR EN NAUWKEURIG

Volg je vorderingen en prestaties dankzij betrouwbare en coherente metingen, zonder enige kalibratie. Zo worden het vermogen, de snelheid en cadans met een nauwkeurigheid van ongeveer 1% gemeten.

KLAAR OM TE SPRINTEN

Het evenwichtige design van de NEO Bike staat garant voor maximale stabiliteit, zelfs bij de meest explosieve sprints, tot 2200 watt.

BETER KLIMMEN

Haal alles uit je intensieve trainingen door realistisch gesimuleerde hellingen tot 25% te beklimmen.

GELUIDLOOS EN SOEPEL

De combinatie van de interactieve technologie van NEO en het intern design van de NEO Bike Smart resulteert in een van de stilste hometrainers op de markt..

VOLLEDIG PERSONALISEERBAAR

Je kunt deze hometrainer naar wens aanpassen door de pedalen, het zadel en het stuur (voor triatlon) te verstellen en door de grip van de handvatten en de lengte van de cranks aan te passen. Je kan hem zelfs exact zo afstellen als je racefiets of triatlonfiets.

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN