PRODUCTVOORDELEN

Gebruikerscomfort

Wijder tricot voor de scheenbeschermer. Badstof aan de binnenkant.

Elasticiteit

Met elastaanvezel

Stabiliteit

Ribboord bovenaan, aan de enkel en middenvoet.

Tractie

Dunne lijnen in antislipgel onder de voet.

Stevigheid

Tricot versteviging op de enkelknobbels.

Ademend vermogen

Luchtig tricot op de wreef en kuit.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gedetailleerde beschrijving

Polyamide.Specifiek voor hockey, wijder aan het been om de scheenbeschermer erin te schuiven en met ribboord bovenaan, aan de enkel en middenvoet om goed te blijven zitten. Luchtig tricot op de wreef en kuit voor een goed ademend vermogen. Dikker aan de enkelknobbels om te voorkomen dat de scheenbeschermer gaatjes maakt op die plaats. Friction-free garen aan tenen, hiel en eerste middenvoetsbeentje. Dunne lijnen in antislipgel om niet weg te glijden in de schoen.

Ontwikkeling

Deze sokken werden ontwikkeld door ons productontwikkelingsteam, stuk voor stuk enthousiaste hockeyspelers (productmanagers, designers, ingenieurs, modelmakers, stilisten, prototyping- en labmedewerkers), in samenwerking met onze atleten als Jill Boon, Berta Bonastre, Laura Nunnink, Thomas Briels, Victor Wegnez en Victor Charlet en met spelers van onze partnerclubs of hockeycommunity.

Ontwikkeling (vervolg)

Decathlon werkt samen met specialisten op het vlak van R&D en industriële productsamenstelling, waaronder één van de grootste twee stickfabrikanten ter wereld.

Goedgekeurd door onze atleten

Jill Boon [voormalig aanvoerder en 302 caps bij de Belgische nationale ploeg, Olympische deelname (Londen 2012), speelster bij Royal Racing Club de Bruxelles (België)]; Berta Bonastre [speelster bij de Spaanse nationale ploeg, bronzen medaille op het wereldkampioenschap in 2018 en Europees kampioenschap in 2019, Olympische deelname (Rio 2016), op weg naar Tokio 2021 en speelster bij Club Egara (Spanje)]

Goedgekeurd door onze atleten (vervolg)

Victor Charlet [aanvoerder van de Franse nationale ploeg, speler bij de Waterloo Ducks (België), wereldbeker 2018].

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Sokken 98% Polyamide, 2% Elastaan

TESTS

Al onze kleding wordt uitvoerig getest, zowel in het lab als in echte speelomstandigheden, door ons vaste testerspanel.

Goedgekeurd door

Jill Boon (België), Lucie Breyne (België), Tiphaine Duquesne (België), Judith Vandermeiren (België), Berta Bonastre (Spanje), Manuela Urroz (Chili), Laura Nunnink (Nederland), Esme Burge (Engeland), Thomas Briels (België), Victor Wegnez (België), Jacob Draper (Wales) en Victor Charlet (Frankrijk)

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden