Heuptasje voor wandelingen Arpenaz 5 liter

€1199
DSM : 3327

Ontworpen voor: wandelaars die wat lichte uitrusting bij zich hebben op korte wandelingen. Ook handig op reis.

Zit comfortabel om je middel, gewatteerde achterkant en veel zakken met rits.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Inhoud

4 liter / 230 g / afmeting bij gebruik: h 20 x b 24 x d 10.

Verdeling van opbergvakken

Zakken: 2 buiten + 1 netzakje, 1 binnenzak. Voorzien voor waterzak.

Ventilatie

Luchtige rug in mesh-stof.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe wordt de inhoud van onze rugzakken gemeten?

Het volume van elke rugzak of tas wordt volgens een standaardmethode gemeten: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdvak en de andere vakken mee op te vullen. Vervolgens gieten we rugzak leeg in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.

Technische test voor rugzakken.

In het lab testen we alle onderdelen: stoffen, gespen, riemen, schuim, ritsen... Zo wordt de stof gecontroleerd op: slijt- en scheurvastheid, kleurbehoud na blootstelling aan uv-stralen en na wasbeurten, waterdichtheid... Vervolgens onderwerpen we het afgewerkte product aan een slijtagetest die het jarenlange gebruik van de rugzak simuleert. Zo testen we de weerstand van de montage: een pop draagt de verzwaarde rugzak en bootst gedurende duizenden cycli de bewegingen bij snel stappen na.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Hou de waterdichtheid van de stof intact en stop de rugzak niet in de wasmachine of de droogtrommel. Vermijd chemisch reinigen en gebruik ook geen bleekwater. Strijken is niet nodig. Reinig je rugzak met de hand. Gebruik daarvoor lauw water met een beetje zeep. Eventueel kun je ook een borstel gebruiken. Na een paar jaar kun je de waterdichtheid van de stof vernieuwen met een impregneerspray.

BEWAARADVIES

berg je rugzak op een droge plaats op.

TESTS

al onze rugzakken worden getest in gebruik, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens die 'testmissies' werkt de productmanager samen met een panel testers die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen en te beoordelen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet waterdicht: Bescherm je spullen als er regen op komst is.

REVIEWS

4 /5
33 Reviews
33 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
14
4
11
3
4
2
2
1
2
Fijn heuptasje
5/5
Heel fijn heuptasje. Past voldoende in, draagt comfortabel. Fijne vakjes.
Meer
Zakt af
3/5
Afgelopen weekend deze heuptas gekocht voor het wandelen. Vandaag uit geprobeerd en wat me tegenviel is dat hij telkens afzakt van de heupen. Had een flesje water mee en wat te eten. Nog gekeken of ik de riemen iets vaster kon doen maar dat gaat niet. ..heb er de hele weg aan zien trekken. ...
Meer
Banane Randonnée
4/5
Très fonctionnel et multi sports rando ski fond, il ne manque qu'un élastique pour empêcher la gourde de tomber (comme pour les ceintures de course)
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Quechua Heuptasje voor wandelingen Arpenaz 5 liter