WEDZE

Herenjas voor wedstrijdskiën 980 blauw

€44,99
Ref. : 8549244

De voering, het membraan en de waterdichte rits van deze jas houden je warm en droog. De meerekkende stof levert een getailleerde fit op die mooi de bewegingen volgt.

Onze teams hebben deze Softshell-jas ontwikkeld voor wedstrijdskiërs. Hij garandeert comfort en warmte bij intensieve trainingen.

Kleur: Nacht Blauw / Fluogeel

Maattabel
 • S 10 stuks
 • M 10 stuks
 • L 10 stuks
 • XL 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Warmte

  Geruwde voering.

  Waterdichtheid

  Uitstekend: membraan 11000 mm

  Bewegingsvrijheid

  Het tricot heeft een uitstekend rekvermogen.

  Ademend vermogen

  Ademende stof.

  Zakken

  3 afsluitbare zakken: 2 steekzakken, 1 borstzak.

  Gebruikerscomfort

  Warm en zacht, voor bescherming en comfort.

  Waterafstotend

  Waterafstotende buitenstof die zich niet vol water zuigt.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Welk model heeft deze jas?

  Getailleerd model. Dankzij het slimme binnenvolume kan je een rugbeschermer en een pak met armbescherming onder deze jas aantrekken.

  Wat is een membraan en waarvoor dient het?

  Een membraan is een erg dunne stof die aan de binnenkant van de buitenstof wordt aangebracht. Die stof is vochtabsorberend zodat ze het water tegenhoudt dat van buiten komt en tegelijk de transpiratie naar buiten afvoert. Een membraan is onmisbaar om je warm en droog te houden.

  Hoe meten we de waterdichtheid van onze jassen?

  De mate waarin een stof bestand is tegen waterdruk wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de drukwaarde, hoe waterdichter de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).

  Welke elementen van de jas beschermen tegen de buitenomstandigheden?

  Om de elementen te trotseren, werd deze jas ontwikkeld met een stof en een assemblage die water resoluut buiten houden en ervoor zorgen dat wind er nauwelijks doorheen kan.

  Wat is het nut van waterafstotend vermogen?

  Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Deze jas is gemaakt uit waterafstotende stoffen, zodat hij je langer beschermt tegen regen en sneeuw. Een kledingstuk wordt waterafstotend door de buitenkant te behandelen. Dat waterafstotende vermogen neemt wel geleidelijk af naarmate je het kledingstuk gebruikt.

  Hoe herstel je het waterafstotend vermogen?

  Je kunt je kleding opnieuw waterafstotend maken. Om dat te doen, stop je de jas 10 à 15 minuten in de wasdroger, op een programma voor synthetische stoffen.
  Je kunt natuurlijk ook een waterdichtmakende impregneerspray gebruiken (die verkopen we ook).

  Repareerbaar product

  Dit kledingstuk is repareerbaar. Zolang de garantietermijn loopt, repareren we je product gratis. Of het nu om winkelhaken gaat, gescheurde naden, ritsen ... Voor reparaties kan je terecht in je vaste winkel.
  Kunnen we je product toch niet herstellen (door een productiefout), dan ruilen we het om of betalen we het terug.

  Garantie

  2 jaar

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Voering 76% Polyamide, 24% Elastaan Membraan 100% Polyurethaan

  VOORRAADADVIES

  Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en plooien vermijden, die tasten de stoffen aan. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en geventileerde plaats.

  TESTS

  Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontwikkeld in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de echte gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in poedersneeuw ...). Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

  ONDERHOUDSADVIES

  Machinewas - 30° max - zacht

  Niet bleken

  Drogen op lage temperatuur

  Niet strijken

  Niet droogreinigen

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden