HARDLOOPTOPJE VOOR DAMES CARE KORAALROOD

€14,99

8773253

Onze productontwikkelaars ontwierpen dit naadloze hardlooptopje voor dames, voor wie comfortabele en lichte kleding wil om in te sporten.

Op zoek naar comfortabele, hoogwaardige hardloopkleding? Dit hardlooptopje is bijzonder comfortabel door de lichte materialen en de weving.

Kleur:

Fluoperzik / Koraalroze

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Zweetafvoer

De stof neemt de transpiratie op, voert het vocht af en droogt snel.

Irritatiewerend

Een naadloos hardlooptopje voor een optimaal comfort.

Lichtgewicht

Slechts 57 gram in maat M

TECHNISCHE INFORMATIE

IRRITATIEWEREND

De naadloze structuur wordt verkregen door buisvormig te weven, op die manier zijn er geen zijnaden en is je comfort gegarandeerd!

Afvoer van de transpiratie

Dit topje heeft zones met extra ventilatie onder de armen, boven de borsten, op de rug en opzij, om de transpiratie beter af te voeren zodat het topje sneller droogt.

EEN MODERN DESIGN

We hebben de stijl van het Kiprun Care-topje verbeterd met meer bewegingsvrijheid rond je bekken. Het topje is verkrijgbaar in verschillende motieven, zodat je er altijd een vindt die bij je past.

OOK VERKRIJGBAAR MET INGEWERKTE SPORTBEHA

Het Kiprun Care-topje is ook verkrijgbaar met ingewerkte sportbeha. Als je cupmaat AA, A of B hebt hoef je geen andere beha onder dit topje te dragen, dankzij de al ingewerkte beha.
Voor wie cupmaat C of groter heeft, raden we aan om het topje zonder ingewerkte beha te kiezen en er je eigen sportbeha onder te dragen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 70% Polyethyleentereftalaat (PET), 30% Polyamide

TESTS

Al onze kleding wordt uitvoerig getest door onafhankelijke hardloopsters, in omstandigheden die je zelf ook kunt ondervinden tijdens het hardlopen. We doen dit om onze producten zo objectief mogelijk te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren, zodat je met een gerust hart kan hardlopen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau.
We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren. Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontwikkeld. Voordat we de producten te koop aanbieden, werden ze getest over duizenden kilometers en tijdens honderden wedstrijden, van 10 km tot marathons.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

HARDLOOPTOPJE VOOR DAMES CARE KORAALROOD
HARDLOOPTOPJE VOOR DAMES CARE KORAALROOD
HARDLOOPTOPJE VOOR DAMES CARE KORAALROOD
HARDLOOPTOPJE VOOR DAMES CARE KORAALROOD

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden