Hardloopshirt Lange mouwen heren Kiprun Evolutiv by Night

€39,99 -25%
€2999
(1)
DSM : 144523

Ontworpen voor: hardlopen bij koud weer.

Loop steeds op de goede temperatuur dankzij het vernieuwende verluchtingssysteem, waarmee je je armen en bovenlichaam tijdens het lopen heel makkelijk kunt bedekken en ontbloten.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Ventilatie

Vernieuwend ventilatiesysteem aan het bovenlichaam en de armen voor verkoeling.

Thermische isolatie

Houdt je warm bij temperaturen tussen 5 en 12 °C.

zakken

Ritszakje achteraan (afmeting: 14 x 7 cm).

Zweetafvoer

Je rug en armen worden verlucht, zodat de transpiratie kan worden afgevoerd.

Winddicht

Je bovenlichaam en armen zijn beschermd tegen de wind.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Innovatief verluchtingssysteem

Met verluchtingssysteem waardoor je verkoeling hebt wanneer je wilt. Tijdens het lopen kan je makkelijk je armen ontbloten (door de eerste laag van je mouw omhoog te schuiven), net als je bovenlichaam, dankzij de 2 ritssluitingen aan de hals (voor meer comfort is het aangeraden het losgemaakte deel in het shirt te stoppen).

Thermische isolatie

Om dit shirt te ontwerpen, hebben we de heatmap van een loper bestudeerd. Op basis van die studie hebben we 3 verschillende materialen gebruikt om lopers meer comfort te bieden: - een isolerend materiaal ter hoogte van de buik (de meest koudegevoelige zone); - een ademend materiaal om de transpiratie beter af te voeren over de rest van het lichaam, uitgezonderd de buik; - een winddicht materiaal op het bovenlichaam en de armen (de meest blootgestelde zones).

Zichtbaarheid

Tests op het terrein om te bepalen van op welke afstand de reflecterende delen zichtbaar zijn. We bootsen de reële situaties na waarin onze producten worden gebruikt. Wanneer er in het donker verkeer aankomt (stad of platteland), weerkaatsen de reflecterende elementen het licht naar de bron. De test meet de hoeveelheid gereflecteerd licht, om zo te bepalen van op welke afstand de reflecterende elementen zichtbaar zijn. Al onze producten zijn getest.

By Night

Het product bevat meer dan 100 cm² zeer reflecterende elementen (> 350 cd/lux.m²). Die zitten niet alleen aan de voor- en achterkant, maar ook aan de zijkant, zodat het jack langs alle kanten reflecteert. Ze reflecteren het licht van autokoplampen, zo ben je goed zichtbaar. BY NIGHT: We hebben de jas volgens het Decathlon-protocol geëvalueerd. Dat protocol meet van op welke afstand de reflecterende elementen zichtbaar zijn. Let wel op: dit artikel is geen persoonlijk beschermingsmiddel.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Dit artikel mag samen met andere kledingstukken en andere kleuren in de wasmachine. Wassen op maximaal 30 °C. Mag niet in de droger. Niet strijken.

TESTS

Dit loopshirt werd getest in het lab en tijdens het gebruik door sporters van elk niveau. Vooral het loopcomfort en de warme stof, om te lopen bij koud weer, vielen in de smaak bij onze testers.

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

5 /5
1 reviews
1 Gebruiker beveelt dit product aan
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Sehr Gute Jacke
5/5
Sehr gute Jacke und am Rücken sehr guter Luftaustausch.

Einziges Manko ist die zu kleine Tasche.
Meer

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard