KIPRUN

Hardloopschoenen voor heren KD500 2 zwart roze geel

€89,99
Ref. : 8608546

OP ZOEK NAAR DEMPING EN DYNAMIEK? Dankzij de combinatie van EVA en Arkema pebax®-schuim biedt de Kiprun KD500 2 je veel demping en dynamiek bij elke pas tijdens je dagelijkse hardlooptrainingen.

Onze teams ontwikkelden deze hardloopschoenen die je een goede demping en veel dynamiek bieden bij je dagelijkse hardlooptrainingen

Kleur: ZWART / Fluokoraalroze / Fluo limoengroen

Maattabel
 • 39 10 stuks
 • 40 10 stuks
 • 41 10 stuks
 • 42 10 stuks
 • 42,5 10 stuks
 • 43 10 stuks
 • 43,5 10 stuks
 • 44 10 stuks
 • 44,5 10 stuks
 • 45 10 stuks
 • 46 10 stuks

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Een nieuw gevoel dankzij de bimaterial zool in EVA en Arkema pebax®-schuim

Energieteruggave

Arkema pebax®-schuim dat strategisch is aangebracht op de drukzones

Grip

Uitstekend antislip op een natte ondergrond dankzij de textuur en het profiel van de zool

Lichtgewicht

Gewicht: 250 g in maat 42

TECHNISCHE INFORMATIE

DE WINNENDE COMBINATIE DEMPING EN DYNAMIEK

Het nieuwe VFOAM-schuim (pebax®-technologie) ontwikkeld in samenwerking met Arkema biedt je tegelijk comfort en een goede energieteruggave. Het dynamische materiaal (pebax®) is aangebracht op de plaatsen waar de voetzool de meeste druk uitoefent tijdens het afzetten (hiel, middenvoetsbeentjes). Dat pebax®-materiaal werd gecombineerd met steviger EVA op de buitenrand van de zool voor een goede voetafwikkeling.

EEN NAADLOOS BOVENWERK

Het bovenwerk is specifiek ontwikkeld om schuren te voorkomen. Het is in één stuk en de tong en hiel zijn geperst en gevormd om veel comfort te garanderen.

EEN LICHTE SCHOEN

Het gewicht van een hardloopschoen heeft een grote invloed op de energie die de hardloper moet leveren en dus ook op zijn prestaties: hoe lichter de schoen, hoe beter hij kan presteren. We selecteerden het VFOAM specifiek omdat het zo licht is. Onze ingenieurs hebben nog meer gedaan om het gewicht van de KD500 2 te beperken, door het zoolprofiel te ontwerpen met generative design (design met behulp van computerprogramma's): meer noppen op de zones die het meest worden belast.

GEWICHT EN DROP

Gewicht: 250 g in maat 42
Drop: 8 mm

UITSTEKEND SLIPVAST OP VOCHTIGE WEGEN EN IN BOCHTEN

Voor de zool lieten we ons inspireren door autobanden, zodat je efficiënt kan hardlopen zonder de controle te verliezen, zelfs in de regen. Het nieuwe zoolprofiel gecombineerd met een uiterst kwalitatief rubber zorgt ervoor dat de KIPRUN KD500 2 uitstekend antislip is op een natte grond, zelfs op topsnelheid.

EEN ENTHOUSIAST TEAM OM JOU EEN UNIEKE HARDLOOPERVARING TE BIEDEN

De Kiprun KD500 2 is het resultaat van meer dan 10 jaar ervaring in de ontwikkeling en vervaardiging van schoenen bij Decathlon.
Caroline (productmanager), Stéphane (productingenieur) en Anthony (designer) zijn zelf hardlopers en ontwikkelen je Kiprun-schoenen samen met een netwerk van ambassadeurs: de hardlopers bij Decathlon, onze sportcoaches en jullie!
Zo kiezen we de materialen, maken we prototypes en testen we de producten in onze laboratoria en in de praktijk.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Thermoplastisch polyurethaan Behuizing 35% Thermo Polymer Elastomer (TPE), 35% EVA, 30% Rubber Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

TESTS

Al onze schoenen werden getest op gebruiksgemak door externe, onafhankelijke hardlopers, in alle soorten omstandigheden. We doen dit om onze producten zo objectief mogelijk te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren, zodat je met een gerust hart kan hardlopen.

Goedgekeurd door

Bij Kiprun werken we met hardlopers van elk niveau.
We stellen onze producten elke dag op de proef, om ze te testen en te verbeteren.
Vervolgens worden ze getest door een panel van gebruikers in de omstandigheden waarvoor ze werden ontworpen.
Voordat we de producten te koop aanbieden, werden ze getest over duizenden kilometers en tijdens honderden wedstrijden, van 10 km tot de marathon.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas. In de open lucht laten drogen.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook