KALENJI

Hardloopschoenen voor dames Run Comfort zwart

€59,99
Ref. : 8569188

Onze productontwikkelaars ontwierpen deze uiterst comfortabele schoenen voor wie 3 keer per week gaat hardlopen, tot 1 uur lang.

Omdat niets zo comfortabel is als een binnenschoen, bedachten we de Run Comfort. Deze hardloopschoenen combineren als geen ander comfort, zachtheid en ondersteuning!

Kleur: Carbongrijs

Maattabel
  • 36 undefined
  • 37 undefined
  • 38 undefined
  • 39 undefined
  • 40 undefined
  • 41 undefined
  • 42 undefined
Aantal:

Productvoordelen

Demping

Slijtvaste demping tot 1000 km (Kalensole-schuim) en schokabsorptie (CS)

Gebruikerscomfort

Bovenwerk in mesh, binnenschoenconstructie, dikke tong.

Voetsteun

TPU-verstevigingen aan de hiel en de neus.

Anatomisch ontwerp

Voor elk type voetafrol dankzij het dikkere schuim onder de middenvoet.

Technische informatie

WAT MAAKT DE RUN COMFORT ZO IDEAAL VOOR HARDLOPEN?

Bij het hardlopen ontstaat er bij elk contact met de grond een schokgolf die het equivalent is van ongeveer 3 keer je eigen lichaamsgewicht. Die golf plant zich voort van de hiel tot helemaal bovenaan je ruggengraat. Je gewrichten fungeren daarbij als schokdempers, maar uiteraard worden ze zwaar op de proef gesteld. Om je te beschermen tegen die schokken ontwikkelden we de hardloopschoenen RUN COMFORT DECATHLON.

WAT ZORGT VOOR DEMPING IN DE HARDLOOPSCHOENEN RUN COMFORT?

Voor de demping van de RUN COMFORT zorgt een zool gemaakt uit een exclusief, zacht en soepel EVA-schuim (ethyleenvinylacetaat), dat we Kalensole hebben gedoopt, en ons Circular System: een opening in het schuim ter hoogte van de hiel, zodat de schokgolf op die plek doeltreffender en gelijkmatiger verspreid wordt.

Waarom is een goede steun zo belangrijk?

Tijdens het hardlopen moet je voet goed worden omsloten, om verschillende redenen: om wrijving te vermijden, irritatie tegen te gaan en geen blaren te krijgen.

HOE KIES JE DE MAAT VAN JE HARDLOOPSCHOENEN?

Voor een optimaal comfort kies je bij voorkeur een maatje groter dan je gebruikelijke maat. Er moet 1 centimeter tussen je teen en de voorkant van de schoen zitten, je voeten zwellen immers wat op tijdens het sporten.

WAT IS DE DROP VAN DE HARDLOOPSCHOENEN RUN COMFORT?

De drop is het hoogteverschil tussen de achterkant (hiel) en voorkant (neus) van de schoen.
Het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de zool bedraagt 10 mm.

Gewicht van de schoen

240 g in maat 39.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Buitenkant van 60% Polyester, 35% Polyurethaan, 5% Thermoplastisch Polyurethaan Zool van 50% Ethyleen Vinyl Acetaat, 30% Synthetisch rubber, 20% Thermoplastisch Polyurethaan Binnenkant van 100% Polyester

TESTS

De Run Comfort werd getest in het lab tijdens een gebruikstest met protocol en een duurtest, voor een bewezen betrouwbare en goedgekeurde schoen.
Comfort was het trefwoord dat het vaakst naar voren kwam tijdens de gebruikstests. Tests uitgevoerd door een representatieve groep hardloopsters.

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook