Handschoenen kind waterdicht | Warme handschoen kind | Ski | 100 | Zwart

11,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Ons team heeft deze handschoenen ontworpen om kinderen te beschermen tegen kou en regen in de winter. Voor in de winter in Nederland of op de piste.

Perfect om de handen van je kind droog en warm te houden in de winter of tijdens een skivakantie. De handschoenen zijn wind dicht en hebben een waterdicht membraan voor extra bescherming.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Wattering van 150 g/m² en voering in geruwd tricot.

Waterdichtheid

Waterafstotende en -dichte stof.

Levensduur

Palm in polyurethaan.

Instelbaar

Elastisch aantrekkoord ter hoogte van de pols. Grote opening.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Waterafstotendheid van de stof

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze kregen een waterafstotende behandeling zodat waterdruppels van het oppervlak glijden. Op die manier slorpt de stof geen water op. Ze blijft licht en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet om de 2 à 3 wasbeurten worden herhaald met specifieke producten die je in onze winkels vindt.

Waterdicht membraan

Deze skihandschoen is voorzien van een waterdicht membraan, zeg maar een heel dun polymeerlaagje, dat wordt aangebracht tussen de voering en de buitenbekleding van de handschoen. Dat membraan houdt het water buiten en maakt het product waterdicht. En de stof aan de buitenkant werd ook nog eens waterafstotend behandeld zodat ze minder water opslorpt. Enkel rubberen handschoenen dichten volledig af. Handschoenen met membraan zullen in de meest extreme omstandigheden toch vocht doorlaten.

Winddicht

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze zijn winddicht. Wist je dat de wind het koudegevoel aanzienlijk verhoogt? Bij een buitentemperatuur van 0 °C en een windsnelheid van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10 °C. De winddichte stoffen beperken het afkoeleffect van de wind of van je snelheid terwijl je sport.

Gemakkelijk aan te trekken

Gewoon het riempje aan de pols naar binnen trekken om de handschoenen snel te kunnen aantrekken.

Beveiliging tegen verlies

Dankzij de elastische polslussen kan je de handschoenen uittrekken op de skilift zonder ze te verliezen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester Handpalm 100% Polyester Garnering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

TESTS

Alle handschoenen en wanten van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër of snowboarder in belandt. Daarbij gaan onze ontwerpteams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN