Handbal voor kinderen H500 Wax Free blauw/grijs maat 1

29,99
Kleur: Turquoiseblauw / Maangrijs
Maat: Maattabel
1

Laten bezorgen

Onze teams ontwikkelden deze handbal voor gevorderde jonge spelers, die 2 tot 3 keer per week harsvrij trainen.

De WAX FREE-bal is ideaal voor kinderen die zich willen uitleven op school of in de club. Deze nieuwe technologie zonder hars zorgt voor een betere grip!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Grip

2 jaar research, labtests van 8 componenten en samenwerking met expert-testers.

Impactweerstand

Deze bal was in labtests bestand tegen 1500 worpen tegen een stalen plaat.

Stabiliteit

Rond de binnenbal zitten schuimlagen en versterkingen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

De WAX FREE, het verhaal achter de productontwikkeling!

We zijn fier dat we je deze innovatieve bal kunnen voorstellen. Zo kan je harsvrij handballen. Onze ingenieurs hebben de interne structuur bestudeerd om je meer grip te bieden. De kuiltjes van het geperforeerde omhulsel laten zich voelen wanneer je de bal vastpakt. Ze geven je meer grip zodat je de mooiste bewegingen kan maken en de bal een gecontroleerd effect kan meegeven.

Waarom hebben we deze bal ontwikkeld?

Ons productontwikkelingsteam voor handbal heeft deze bal ontworpen met één doel voor ogen: jou harsvrij laten handballen. Waarom? Omdat sommige sportzalen handbal verbieden omwille van de sporen die het hars achterlaat! Een innovatie die mogelijk werd dankzij de samenstelling van de buitenbekleding van deze bal. Deze geeft je dezelfde uitstekende grip alsof je met hars speelt. Maar de bal trekt geen vuil aan!

Getest in het lab!

Hoewel het omhulsel van deze bal kuiltjes heeft met een 'golfbal-effect', wil dat niet zeggen dat hij fragiel is. Het bewijs? Deze bal heeft alle stresstests in het lab met vlag en wimpel doorstaan. Na 1500 worpen tegen 50km/u op een stalen plaat kwam hij er vrijwel intact uit. Onze ingenieurs gebruikten ook een hybride techniek: de bal wordt genaaid met de naden aan de binnenkant. Zo is er minder kans op slijtage en een betere weerstand tijdens het spelen.

Getest op het veld!

Bij de ontwikkeling van deze bal deden we niet alleen een beroep op de handbalspelers onder onze medewerkers, we werkten ook nauw samen met 25 toekomstige profspelers van het Opleidingscentrum voor Beloften (Frankrijk). Spelers die toch behoorlijk wat eisen stellen aan hun schoenen. En wat bleek? Hoewel ze gewend zijn om met hars te spelen, zegt 83% dat de WAX ​​FREE-bal voor hen geschikt is!

Een bal die altijd goed opgeblazen is!

Ons team van ingenieurs, zelf fervente handballers, ontwikkelden deze bal met een specifiek ontworpen binnenbal (soms ook luchtkamer genoemd). Deze houdt de lucht uitstekend vast. Op die manier loopt hij minder snel leeg. Je hoeft dus minder vaak lucht bijpompen.

Welke maat past bij mijn leeftijd?


Maat 0: vanaf 3 jaar
Maat 1: meisjes van 8 tot 14 jaar en jongens van 8 tot 12 jaar
Maat 2: meisjes ouder dan 14 jaar en jongens van 12 tot 16 jaar
Maat 3: heren vanaf 16 jaar

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Rubber - Ethyleen Propyleen Diene Monomeer (EPDM) Buitenschaal 70% Polyurethaan, 30% Polyester Behuizing 60% Natuurlijk rubber - latex, 40% Rubber - Styreen-butadieen-rubber(SBR) - Latex

GEBRUIKSAANWIJZING

Enkel geschikt voor zaalhandbal!

TESTS

Deze bal werd in het lab getest, maar ook op het veld, door 25 toekomstige profspelers van het Opleidingscentrum voor Beloften (Frankrijk).

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN