KIPSTA

Handbagage trolley Urban 30 liter zwart

€54,99
Ref. : 8642311

Ons team bedacht de handbagage trolley urban voor sporters, zodat ze gemakkelijk hun spullen kunnen vervoeren. Voldoet aan de handbagagenormen.

Op zoek naar een trolley die je dagelijkse reizen makkelijker maakt en die geschikt is als handbagage? We ontwikkelden de trolley urban met stille wieltjes. Je kan de tas ook dragen als rugzak.

Kleur: Koolstofgrijs / Zwart

30 LITRES
Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 30 liter.Handbagageformaat. Afmetingen = 53 x 34 x 21 cm.

Eenvoudig transport

Tas op wieltjes die je ook op de rug kunt dragen.

Meerdere vakken

5 vakken (1 hoofdvak, 1 schoenenvak, 1 laptopvak, 2 kleinere vakken)

stabiliteit

Stijf systeem waardoor de tas vanzelf rechtop blijft staan.

Stevigheid

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

Reparatie

Je kunt de wieltjes eraf halen en dus eenvoudig vervangen.

Technische informatie

Ontwerp

Wie voor een verplaatsing zijn sporttas pakt, heeft een minimum aan organisatie nodig. Daarom hebben we de tas URBAN ontwikkeld met meerdere vakken, zodat alles zijn eigen plekje heeft (1 hoofdvak voor kleding, 1 schoenenvak, 1 laptopvak en 3 kleinere vakken voor persoonlijke spullen). Deze tas maakt je leven een stuk gemakkelijker.

Reparatie en onderhoud

Je kunt ervoor zorgen dat je product langer meegaat door de wieltjes te vervangen. Je kunt ze van je sporttas afhalen en er nieuwe op zetten. Hoe doe je dat? Het onderstaande filmpje toont je hoe je de wieltjes moet vervangen en de lagers moet plaatsen. Je kunt de wieltjes ook laten vervangen in het atelier van je winkel. Hierbij de referentie van de wieltjes uit onze winkel = 8127600.

Handbagage

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Afmetingen en gewicht van de tas URBAN 30 l

Hoogte = 21 cm
Lengte = 53 cm
Breedte = 34 cm
2,5 kg.

Labtests.

Deze tas op wieltjes werd aan tal van tests onderworpen. Zo werd de tas getest op: waterafstotend vermogen, belastbaarheid, rolprestaties en kleurvastheid. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom een URBAN-reeks van sporttassen?

We rijden niet allemaal met de auto tot aan de kleedkamer en dus willen we onze sportkleding en dagelijkse spullen in één tas kunnen meenemen. Daarom heeft ons team de URBAN-reeks ontwikkeld, geschikt voor elk vervoersmiddel, over een korte of langere afstand. Onze collectie omvat dus elke draagmogelijkheid, zodat elke sporter en elke reiziger de perfecte oplossing heeft voor incidenteel of dagelijks gebruik.

Garantie

2

Gewicht

2.512 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Voering: 100.0% Polyester Hoofdstof: 100.0% Polyester Schaal: 95.0% Ethyleen Vinyl Acetaat, 5.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon staat levensduur hoog in het vaandel.Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de levensduur van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIE-AFDELING?
De Kipsta-certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Afbeeldingen

Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook