Handbagage trolley Urban 30 liter zwart

49,99
Kleur: Carbongrijs / ZWART
Maat: Maattabel
30 LITRES
Thuisbezorging

12 tot 14 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Ons team bedacht de handbagage trolley urban voor sporters, zodat ze gemakkelijk hun spullen kunnen vervoeren. Voldoet aan de handbagagenormen.

Op zoek naar een trolley die je dagelijkse reizen makkelijker maakt en die geschikt is als handbagage? We ontwikkelden de trolley urban met stille wieltjes. Je kan de tas ook dragen als rugzak.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Volume

Inhoud van 30 liter. Handbagageformaat. Afmetingen = 53 x 34 x 21 cm.

Transportgemak

Tas op wieltjes die je ook op de rug kunt dragen.

Verdeling van opbergvakken

5 vakken (1 hoofdvak, 1 schoenenvak, 1 laptopvak, 2 kleinere vakken)

Stabiliteit

Stijf systeem waardoor de tas vanzelf rechtop blijft staan.

Levensduur

Getest in het laboratorium: belastbaarheid (jerktest) en test van de wieltjes

Personalisatie

Labelhouder met label voor je persoonlijke gegevens.

Reparatie

Je kunt de wieltjes eraf halen en dus eenvoudig vervangen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Ontwikkeling

Wie voor een verplaatsing zijn sporttas pakt, heeft een minimum aan organisatie nodig. Daarom hebben we de tas URBAN ontwikkeld met meerdere vakken, zodat alles zijn eigen plekje heeft (1 hoofdvak voor kleding, 1 schoenenvak, 1 laptopvak en 3 kleinere vakken voor persoonlijke spullen). Deze tas maakt je leven een stuk gemakkelijker.

Reparatie en onderhoud

Je kunt ervoor zorgen dat je product langer meegaat door de wieltjes te vervangen. Je kunt ze van je sporttas afhalen en er nieuwe op zetten. Hoe doe je dat? Het onderstaande filmpje toont je hoe je de wieltjes moet vervangen en de lagers moet plaatsen. Je kunt de wieltjes ook laten vervangen in het atelier van je winkel. Hierbij de referentie van de wieltjes uit onze winkel = 8127600.

Handbagage.

Deze tas voldoet aan de normen van de IATA voor handbagage. We raden aan om bij je luchtvaartmaatschappij te informeren wat de bij hen geldende regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage zijn.

Afmetingen en gewicht van de tas URBAN 30 L

Hoogte = 21 cm
Lengte = 53 cm
Breedte = 34 cm
2,5 kg.

Labtests.

Deze tas op wieltjes werd aan tal van tests onderworpen. Zo werd de tas getest op: waterafstotend vermogen, belastbaarheid, rolprestaties en kleurvastheid. Die tests worden geregeld uitgevoerd door verschillende laboratoria en zorgen ervoor dat onze kwaliteitseisen gedurende de hele productieketen nageleefd worden.

Waarom deze reeks van URBAN-sporttassen?

Aangezien we niet allemaal met de auto naar de sportclub komen, hebben we behoefte aan één tas om onze sportkleding en alledaagse kleding in mee te nemen. Ons team bedacht daarom het Urban-assortiment. Het richt zich op intermodaal transport, ongeacht het type verplaatsing, voor zowel korte als lange trajecten. De reeks omvat daarom elk type tas dat geschikt is voor de dagelijkse of incidentele behoeften van sporters en reizigers.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Voering 90% Polyester, 10% Polyurethaan Hoofdstof 90% Polyester, 10% Polyurethaan Schaal 95% EVA, 5% Polyester

VOORRAADADVIES

Opbergen in een droge ruimte. Regelmatig leegmaken om onfrisse geurtjes te vermijden.

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerktest' op draagvermogen (herhaalde belasting gedurende 10.000 cycli), de trektest op de stof, de roltest met obstakels om de duurzaamheid van de wielen te verzekeren.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-AFDELING VOOR PRODUCTCERTIFICATIE?
De Kipsta-afdeling voor productcertificatie is een team van testingenieurs die gekwalificeerd en erkend zijn voor: de implementatie van specifieke protocollen en tests met betrekking tot het gebruik van producten | de werving van gekwalificeerde testers om productfuncties te beoordelen | de objectieve analyse van de resultaten, met behulp van statistische hulpmiddelen.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart
Handbagage trolley Urban 30 liter zwart

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN