Halters voor fitness 2x3 kg grijs per paar

€24,99

8336581

Ergonomische halters die gemakkelijk vast te pakken zijn: alles wat je nodig hebt voor een workout in optimale omstandigheden!

Halters zijn niet weg te denken bij training. Dus hebben we er extra op gelet om modellen te maken die goed in de hand liggen, maar ook dankzij hun vorm niet wegrollen als je ze op de vloer legt.

Kleur:

GRIJS

Maat:

Maattabel
2*3 KG
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

Ons assortiment omvat 6 modellen van halters van 0,5 tot 5 kg.

Stabiliteit

Rollen niet weg als je ze op de grond legt: je hoeft ze niet meer te gaan halen!

Eenvoudig onderhoud

De gladde bekleding is makkelijk te reinigen en maakt geen strepen op de vloer.

TECHNISCHE INFORMATIE

HOE DE JUISTE HALTERS KIEZEN?

Ongeacht je niveau moet je altijd kiezen voor halters waarmee je de oefeningen correct kan uitvoeren: kwaliteit gaat boven kwantiteit. Aan het eind van je workout moet je voelen dat je spieren flink gewerkt hebben.
Het gewicht hangt ook af van de spieren die je wil trainen: kies gewichten vanaf 2 kg om je beenspieren te trainen, en halveer dat gewicht voor oefeningen voor je armen en bovenlichaam.

OEPS, IK WEET NIET WELKE OEFENINGEN IK KAN DOEN ... HEBBEN JULLIE IDEEËN?

Natuurlijk hebben we ideeën! Kijk maar even, kopieer de link hieronder en plak hem in je webbrowser:

https://contents.mediadecathlon.com/s839587/k$f50a938fc6d427f41f23dccaee7056d6/fiche%20dumbells%20a4.pdf

Daar vind je een poster die je gratis kan downloaden op je smartphone en gemakkelijk kan afdrukken. Zo kan je meteen aan de slag met een tiental oefeningen die werden ontwikkeld in samenwerking met gekwalificeerde sportcoaches en waarmee je je hele lichaam traint.

HOE MAAK JE VORDERINGEN MET HALTERS?

Om je lichaam voor te bereiden op de inspanning, is het belangrijk dat je iedere workout start met een warming-up van het hele lichaam waarbij je lichte gewichten gebruikt.
Beginners kiezen ook bij voorkeur lichte gewichten (vanaf 0,5 kg) zodat ze zeker zijn dat ze de oefeningen correct kunnen uitvoeren. Eens je meer ervaring hebt, kan je het gewicht geleidelijk opdrijven (ongeveer 0,5 kg zwaarder iedere 2 sessies).

ONZE EXTRA TIP

Om variatie te brengen in je workouts en nog iets meer vooruitgang te boeken, kan je de oefeningen sneller of net langzamer doen of grotere of kleinere bewegingen maken. Speel gerust met de gewichten ... Nu ja, niet letterlijk natuurlijk ;) !

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Staaf 100% Iron Coating 100% PVC (Polyvinylchloride)

VOORRAADADVIES

We raden aan om je halters op te bergen op een droge en schone plaats, beschermd tegen warmte (radiator, vloerverwarming, achter een raam in de zon, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

GEBRUIKSAANWIJZING

We raden af om de halters op de grond te gooien.

TESTS

Om te garanderen dat onze halters echt alle goede eigenschappen hebben die we eraan toeschrijven, deden we uiteraard eerst heel wat tests.

Goedgekeurd door

"Uitstekend om te trainen voor het surfen, voor de revalidatie van mijn arm en om mijn spieren geleidelijk sterker te maken!", vertelt Catherine, die eerst haar training begon met de lichtste halters.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

AFBEELDINGEN

Halters voor fitness 2x3 kg grijs per paar
Halters voor fitness 2x3 kg grijs per paar

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN