DOMYOS

HALTERS VOOR FITNESS 2 X 2 KG MARINEBLAUW

€19,99
Ref. : 8336573

Dit setje met twee halters van 2 kg ligt gemakkelijk in de hand, heeft een leuke kleur en rolt niet weg. Ideaal voor krachttraining.

Met het lage gewicht kan je variatie aanbrengen in je kracht- en fitnessoefeningen. Door de leuke kleur raak je ze aan het einde van je training niet kwijt!

Kleur: Blauw / Blauw

2x2 kg
Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Veelzijdigheid

Ons assortiment omvat 6 modellen halters van 0,5 tot 5 kg.

eenvoudig onderhoud

De gladde bekleding is makkelijk te reinigen en maakt geen strepen op de vloer.

Technische informatie

Halters die niet wegrollen en geen sporen achterlaten!

Wil je graag thuis fitnessen en ben je op zoek naar geschikte halters? Dan zijn deze speciaal voor jou gemaakt! Dankzij hun vorm rollen de halters niet weg als je ze op de grond zet en ze hebben een pvc-bekleding die geen sporen achterlaat op de vloer en eenvoudig schoon te maken is. Kortom, ze zijn perfect voor een fitness- of krachttraining thuis!

Waarom kiezen voor halters van 2 kg?

Halters vanaf 2 kilogram zijn geschikt voor het trainen van je benen. Je kunt bijvoorbeeld lunges met halters uitvoeren. Zorg er eerst voor dat je de beweging perfect kunt uitvoeren voor je het gewicht van de halters opvoert.

Garantie

2

Gewicht

4 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Trekstang: 100.0% IJzer Coating: 100.0% Polyvinylchloride

VOORRAADADVIES

We raden aan om je halters op te bergen op een droge en schone plaats, beschermd tegen warmte (radiator, vloerverwarming, achter een raam in de zon, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

GEBRUIKSAANWIJZING

We raden af om de halters op de grond te gooien.

TESTS

Om te garanderen dat onze halters echt alle goede eigenschappen hebben die we eraan toeschrijven, deden we uiteraard eerst heel wat tests.

Goedgekeurd door

"Uitstekend om te trainen voor het surfen, voor de revalidatie van mijn arm en om mijn spieren geleidelijk sterker te maken!", vertelt Catherine, die eerst haar training begon met de lichtste halters.

ONDERHOUDSADVIES

Zorg ervoor dat de sluitingen gesloten zijn vóór het wassen. Was het op een zacht en koud programma en was het met soortgelijke kleuren. Gebruik een mild wasmiddel of donswasmiddel en twee schone tennisballen. Gebruik geen bleekmiddel of wasverzachter. Minstens tweemaal grondig spoelen. Kan in de droogtrommel bij lage temperatuur, gebruik dan ook twee schone tennisballen. Haal het direct uit de machine nadat het klaar is en schudt het altijd na het wassen tot het droog is. Niet chemisch reinigen, strijken of stomen. Op een koele en droge plaats bewaren.

Afbeeldingen

HALTERS VOOR FITNESS 2 X 2 KG MARINEBLAUW
HALTERS VOOR FITNESS 2 X 2 KG MARINEBLAUW

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook