Halters in pvc voor gym en pilates 2 x 5 kg

€1999
DSM : 130443

Ontworpen voor: krachttraining thuis of in een zaal.

Van 0,5 g tot 5 kg (verkocht per paar), verzwaar op eigen tempo! Bekijk de gratis filmpjes met oefeningen van Domyos om doeltreffend te trainen met de pvc halters.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Rolt door zijn vorm niet over de grond.

Compactheid

In gietijzer voor meer duurzaamheid.

Schokdemping

De pvc bekleding dempt het impactgeluid voor meer comfort.

Coaching

Ontdek de gratis filmpjes op de website domyos.com.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is spiertonificatie?

Spierversterking staat voor het verhogen van de spiertonus, dat wil zeggen het onder spanning brengen van de spiervezels die nodig zijn voor de ondersteuning van het skelet en voor de verplaatsing van het lichaam en/of voorwerpen. Het doel is spierkracht te ontwikkelen met het oog op preventie en welzijn.

De gunstige effecten van spiertonificatie

Met spierversterkende oefeningen kun je: langzaamaan opnieuw beginnen sporten, je figuur en je hele bovenlichaam terug in evenwicht krijgen: bovenarmen, onderarmen, schouders, trapeziumspieren, rugspieren, borstspieren en de hele bovenrug. Met deze techniek komt het lichaam weer mooi in vorm, terwijl je de gewoonte aanleert om te bewegen.

Oefeningen voor spierversterking met halters

We stellen tal van oefeningen met halters voor je die kunt uitvoeren om de spieren van je hele lichaam te trainen. Train je schouders, billen, biceps, triceps en borstspieren aan de hand van de filmpjes op domyos.com ( Domyos Coach > Gratis oefeningen > Oefeningen met halters).

Ontdek onze gratis filmpjes met oefeningen om je product beter te leren gebruiken

Op <a href="http://www.domyos.com" target="_blank">Domyos.com</a> vind je filmpjes met oefeningen die worden uitgevoerd en uitgelegd in samenwerking met de sportcoaches van onze fitnesscentra, Domyos Club.
Previous
Next

REVIEWS

4.5 /5
78 Reviews
78 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
49
4
21
3
4
2
3
1
1
Halters
5/5
Direct in gebruik. Ben er zeker blij mee.
Meer
Prima halters
5/5
Ligt goed in de hand, betaalbaar, snel geleverd
Niets
Gewoon goed, niets op aan te merken
Meer
Goedkoop design en te brede handgreep
2/5
schok en geluids dempend materiaal, goedkoop
handvat te breed, glibberig materiaal, weinig grip
Ik had deze halters besteld omdat ze de goedkoopste waren, maar heb ze snel omgeruild voor een beter exemplaar. Deze halters hadden een wel erg goedkope uitvoering. Het materiaal werkt schok- en geluidsdempend (positief dus) maar iserg glad, wat niet handig is (zeker niet als je snel zweet). De uiteinden zijn net iets te groot en rond om goed vast te kunnen houden (voor sommige oefeningen gebruik ik één halter die ik met beide handen vast houd). Echter het grootste probleem voor mij was dat de handgreep een te grote diameter heeft waardoor het onhandig was om de halter goed vast te houden. Bij het zweten werd de greep dan ook nog eens erg glibberig, helemaal niet praktisch. Ik kan mij inbeelden dat mensen met grote handen geen probleem hebben met deze halters en voor de prijs is het degelijk materiaal, maar voor mensen met kleine handen zijn ze niet geschikt. Mijn nieuwe halters (de zwarte Domyos modellen) hebben een veel dunner handvat en veel betere grip. Zijn iets duurder maar het gebruiksgemak is veel beter.
Meer
antwoord van het merk
geachte,

Onze excuses dat het product niet helemaal voldeet aan je verwachtingen.
Ik wil je wel bedanken voor de feedback. Dit kan ons immers helpen onze producten nog beter te evalueren en functioneler te maken voor het gebruik bij al onze klanten.
Indien je niet tevreden bent over een product of het is niet helemaal wat je zocht, kan je deze altijd terug binnen brengen in één van onze winkels.
Ik hoop dat je in de tussen tijd toch een betere oplossing en product hebt gevonden voor jouw gebruik.
Indien toch nog vragen, laat het zeker weten.

Sporiteve groetjes,

Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON
Meer

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Domyos Halters in pvc voor gym en pilates 2 x 5 kg

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard