Halfhoge wandelschoenen voor heren NH100

€19,99

8734586

Onze ontwikkelaars, zelf wandelaars, ontwierpen de halfhoge schoenen NH100 voor wie af en toe wandelt door de velden, in het bos of aan zee, bij droog weer.

Ons doel? Je comfortabele en lichte halfhoge schoenen bieden die goed slipvast zijn op alle wandelpaden met weinig hoogteverschillen. En dat voor een heel betaalbare prijs!

Kleur:

Carbongrijs / ZWART / Carbongrijs

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Demping

Demping aan de hiel met een EVA pad van 6 mm, geschikt voor wandelpaden

Grip

TPR-zool met profiel van 3,5 mm, geschikt voor wandelpaden

Voetsteun

Hoog en soepel bovenwerk | Veters met 6 oogjes en haakjes voor de nodige steun

Anatomisch ontwerp

Binnenzool uitneembaar zodat je die kan vervangen door een orthopedische zool

Slijtvastheid

Met synthetische inzet aan de voorvoet voor een betere slijtvastheid in de natuur

Grip

Het zoolmateriaal en profiel van 3,5 mm zorgen voor een optimale modderafvoer

Lichtgewicht

Elke schoen weegt slechts 381 g in maat 43

Gebruiksgemak

Hoog model, verhindert dat steentjes of twijgjes in de schoen komen

TECHNISCHE INFORMATIE

Zolen die niet wegglijden op wandelpaden

Het zoolontwerp is het resultaat van uitvoerig onderzoek in onze laboratoria. De zool heeft een specifieke rubbersamenstelling voor een optimale grip en slipvastheid. We zoeken systematisch naar het beste compromis voor wandelingen over een zachte ondergrond (zoals een bospaadje) en een harde bodem (zoals rotsen).
Gebruik op een verharde weg (asfalt) kan ertoe leiden dat de schoenen sneller verslijten en niet langer comfortabel zitten. Ze zijn niet geschikt voor bergwandelen.

Getest voor een optimale duurzaamheid en stevigheid

In het lab worden tests gedaan om de volgende dingen te controleren:
loskomen van ogen en bandjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering. Dankzij die tests kunnen we de kwaliteit van onze producten verbeteren en voorkomen dat je wandelschoenen voortijdig slijten.

Welke sokken passen bij de halfhoge schoenen NH100 van Quechua?

De schoenen zijn niet erg ademend, maar voldoende om de transpiratiedampen af te voeren. We raden aan om er de halfhoge sokken Hike 50 in te dragen: die bevatten katoen dat het vocht absorbeert en hebben badstof aan de voetzool om het vocht af te voeren van de voet. Ze komen ook hoog genoeg om je enkel te beschermen tegen wrijving van de schoen. Een uitstekende combinatie om blaren te voorkomen.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om onze leefomgeving te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan bij ons centraal.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% Styreen Butadieen Buitenkant van 57.1% Polyethyleentereftalaat (PET), 42.9% Polyurethaan Binnenkant van 50% EVA, 50% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

We raden aan om je schoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, bij voorkeur op een goed geventileerde plek en niet dicht bij een warmtebron.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet aan te raden voor wandelen in de regen, bergen of op asfalt

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden