Haaraccesoires voor balletknot blond haar

5,49
Kleur: NATURAL WOOD
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Ons team ontwikkelde een set haaraccessoires om de perfecte balletknot te maken, er is een set voor blond haar en een voor bruin haar.

Op zoek naar een complete set haaraccessoires om een balletknotje te maken? 2 haarnetjes, 2 elastieken, 5 platte haarspeldjes en 10 knotspelden: alles wat je nodig hebt in één set!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Houdt je haren uit je gezicht bij ballet.

TECHNISCHE INFORMATIE

Handig

De perfecte set om altijd in je ballettas te hebben zodat je tijdens het dansen geen last hebt van haren die voor je gezicht vallen.

Een tip om je spullen te vervoeren?

We ontwierpen een aantrekkelijk en geraffineerd tasje om je spullen in mee te nemen naar de balletles! Met verschillende compartimenten, zodat je de balletschoentjes apart van de rest kunt opbergen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Elastische strook 90% Elastodieen, 10% Polyester Klittenband 100% Staal Hoofdstof 80% Polyamide, 20% Elastaan

Goedgekeurd door

Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze hebben onze artikelen getest tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN