Pilatesmat 190 cm x 70 cm x 20 mm Comfort L antracietgrijs

49,99
Kleur: Antraciet / Staalgrijs
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Ons team van ontwikkelaars bedacht dit uiterst comfortabele vloermatje (20 mm dik) voor work-outs in optimale omstandigheden.

20 mm dik en 190 cm lang: dat zijn voor ons de afmetingen die comfort garanderen. Omdat beschermd zijn van kop tot teen tijdens het sporten toch best aangenaam is, niet!?

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Optimaal comfort dankzij de dikte en afmetingen.

Slipvastheid

null

TECHNISCHE INFORMATIE

EN WAT ZIJN DE KENMERKEN VAN DIT ALLES?

190 x 70 cm x 20 mm voor een gewicht van 2,400 kg.

Hoe kies je de lengte en dikte van je matje?

Omdat het niet erg motiverend is als je mat niet comfortabel is, raden we aan om goed de juiste dikte te kiezen. Voor lichte oefeningen op blote voeten of sokken heb je een mat van minstens 10 mm dik nodig, met een zachte structuur. Voor dynamische houdingen om je spieren te versterken is een dikte van 7 mm voldoende. Ook de lengte is belangrijk, voor Pilates of spiertraining kies je bijvoorbeeld best een mat die minstens even lang is als jezelf.

PILATESMAT OF YOGAMAT?WAT KIES JE?

Bij Pilates ligt de klemtoon op comfort, zeg maar op de dikte van je matje: het is dan essentieel dat je de grond niet raakt.
Bij yoga heb je dan weer een antislipmatje nodig dat goed hecht aan de vloer, zodat het niet wegschuift (en jij ook niet) wanneer je van houding verandert.

OEPS, IK WEET NIET WELKE OEFENINGEN IK KAN DOEN ... HEBBEN JULLIE IDEEËN?

Natuurlijk hebben we ideeën! Kijk maar even, kopieer de link hieronder en plak hem in je webbrowser:
https://contents.mediadecathlon.com/s839592/k$6b3756111718eb4183a4ca75d9fcf52f/fiche%20pilatesmat%20a4.pdf

De poster die je achter deze link vindt, kan je gratis downloaden op je smartphone of afdrukken. Hij bevat een tiental oefeningen voor een volledige work-out van je lichaam, bedacht in samenwerking met opgeleide en vakbekwame sportcoaches

ADVIES VAN DE CHEF

300 ml water, 1 eetlepel witte azijn, 5 druppels etherische lavendelolie: dat is ons geheime recept om de mat na elke sessie te desinfecteren en lekker te laten ruiken.
En voor wie niet graag in de keuken staat, hebben we zelf een spray met etherische oliën ontwikkeld voor yogamatten (referentie: 8491191) :) !

EN NOG WAT EXTRA INFORMATIE ...

Het matje kan in het begin een onaangename geur afgeven. Maak je geen zorgen, die geur is niet giftig en zal na verloop van tijd volledig verdwenen zijn.
Let er ook op dat je je matje na elke sessie weer oprolt of opvouwt.
Dit matje is trouwens bestemd voor gebruik met blote voeten of op sokken.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 80% Foamed Nitril Butadiene Rubber, 20% Foamed PVC

VOORRAADADVIES

We raden aan om je matje op te bergen op een droge en schone plaats, beschermd tegen warmte (radiator, vloerverwarming, zonnig raam, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

TESTS

Om te garanderen dat deze mat echt alle goede eigenschappen heeft die we eraan toeschrijven, deden we uiteraard eerst strenge tests. Bij deze kunnen we overigens aanstippen dat onze mat gemaakt is van materialen die gegarandeerd geen schadelijke stoffen bevatten.

Goedgekeurd door

"Heel goed product dat ik tot nu toe al elke dag heb gebruikt. Dit matje heeft geen esthetische of technische mankementjes. Ik kan het zeker aanraden", aldus Jean-Samuel, een van onze gebruikers.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

AFBEELDINGEN

Pilatesmat 190 cm x 70 cm x 20 mm Comfort L antracietgrijs
Pilatesmat 190 cm x 70 cm x 20 mm Comfort L antracietgrijs
Pilatesmat 190 cm x 70 cm x 20 mm Comfort L antracietgrijs

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN