Gymmat voor pilates 160 x 58 x 7 mm Tonemat groen

8,99
Kleur: Donker eendenblauw
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis of afhalen in de winkel

Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Dit matje van 7 mm dik biedt je comfort tijdens je work-outs. Hop, snel je sportoutfit en -schoenen aan en je kan starten!

De mat is niet alleen comfortabel maar heeft ook een lijn in het midden, superpraktisch om je goed te positioneren. En ondanks zijn grote formaat (160 cm x 58 cm x 7 mm) is hij makkelijk mee te nemen!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Je zal er geheid languit op willen uitblazen (maar vergeet je training niet) !

Slipvastheid

Gedaan met matjes die de hele tijd schuiven, het onze is perfect antislip.

TECHNISCHE INFORMATIE

HOE KIES JE DE JUISTE LENGTE EN DIKTE VAN JE MAT?

Omdat een comfortabel matje goed is voor je motivatie, raden we je aan te letten op de dikte. Bij lichte activiteiten die je blootsvoets uitvoert, kies je het beste voor een matje van minstens 10 mm dik, met zachte textuur. Voer je dynamische houdingen en spierversterkende oefeningen uit, dan volstaat 7 mm. Ook de lengte is belangrijk. Bij Pilates of bij spierversteviging kies je beter een matje dat minstens even lang is als jezelf.

GEEN INSPIRATIE VOOR OEFENINGEN? WIJ WEL!

Uiteraard hebben wij wel wat tips! Gewoon even deze url in je webbrowser kopiëren:
https://contents.mediadecathlon.com/p1843909/k$4e24458b2780a818d381dd43f22ea280/DOMYOS%20TONEMAT%20S.jpg

De poster die je achter deze link vindt, kan je gratis downloaden op je smartphone of afdrukken. . Hij bevat een tiental oefeningen voor een volledige work-out van je lichaam, bedacht in samenwerking met opgeleide en vakbekwame sportcoaches.

WAT IS DE BOVENKANT VAN DE MAT?

Als je core- & stability-oefeningen uitvoert, zoals planking bijvoorbeeld, moet je matje bestand zijn tegen het schuren van je schoenen. Let er ook op dat je de grijze kant op de grond legt, en ga op het gekleurde deel liggen. Dat is voorzien van een schuurbestendige toplaag, zodat je onbezorgd met je schoenen aan je work-outs kan afwerken.

EEN KLEINE TIP

Voor meer comfort aan je knieën tijdens je sessies, kan je het matje dubbel vouwen. Dat is alleszins hoe wij het aanpakken, en dat werkt prima !

TIP VAN DE CHEF

300 ml water, 1 eetlepel witte azijn, 5 druppels etherische lavendelolie: dat is ons geheimpje om je matje na elk gebruik te ontsmetten en weer fris te doen ruiken.
Ben je niet echt een keukenprins(es), gebruik dan onze spray voor yogamatjes met essentiële oliën (referentie: 8491191), die we zelf hebben samengesteld :) !

NOG EEN PAAR DETAILS

Het matje kan in het begin een onaangename geur afgeven. Maak je geen zorgen, die geur is niet giftig en zal na verloop van tijd volledig verdwenen zijn.
Let er ook op dat je je matje na elke sessie weer oprolt of opvouwt.

Tip

Basic comfort om aan laagintensieve spiertraining te doen!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Foamed Polyethylen Coating 100% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Bewaar dit matje op een droge, schone plek, bij kamertemperatuur en uit de buurt van warmtebronnen (radiator, vloerverwarming, achter het raam in de zon, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

GEBRUIKSAANWIJZING


- Niet gebruiken als valmat.

TESTS

Om jou te laten genieten van de onberispelijke kwaliteit van onze matjes hebben we ze uiteraard uitvoerig getest. Wist je trouwens dat al onze matjes gemaakt worden met materialen die gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen?

Goedgekeurd door

"Ik vind de lijn in het midden een topidee, die helpt me om mooi in het midden te gaan zitten of staan en bovendien vervaagt hij niet", vertelt Lucas, fan van ons matje.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

AFBEELDINGEN

Gymmat voor pilates 160 x 58 x 7 mm Tonemat groen
Gymmat voor pilates 160 x 58 x 7 mm Tonemat groen
Gymmat voor pilates 160 x 58 x 7 mm Tonemat groen
Gymmat voor pilates 160 x 58 x 7 mm Tonemat groen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN