Gym halters pvc 2 x 0,5 kg

€499
DSM : 130385

Ontworpen voor: krachttraining thuis of in een zaal.

Van 0,5 g tot 5 kg (verkocht per paar), verzwaar op eigen tempo! Bekijk de gratis filmpjes met oefeningen van Domyos om doeltreffend te trainen met de pvc halters.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Stabiliteit

Rolt door zijn vorm niet over de grond.

Compactheid

In gietijzer voor meer duurzaamheid.

Schokdemping

De pvc bekleding dempt het impactgeluid voor meer comfort.

Coaching

Ontdek de gratis filmpjes op de website domyos.com.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is spiertonificatie?

Spierversterking staat voor het verhogen van de spiertonus, dat wil zeggen het onder spanning brengen van de spiervezels die nodig zijn voor de ondersteuning van het skelet en voor de verplaatsing van het lichaam en/of voorwerpen. Het doel is spierkracht te ontwikkelen met het oog op preventie en welzijn.

De gunstige effecten van spiertonificatie

Met spierversterkende oefeningen kun je: langzaamaan opnieuw beginnen sporten, je figuur en je hele bovenlichaam terug in evenwicht krijgen: bovenarmen, onderarmen, schouders, trapeziumspieren, rugspieren, borstspieren en de hele bovenrug. Met deze techniek komt het lichaam weer mooi in vorm, terwijl je de gewoonte aanleert om te bewegen.

Oefeningen voor spierversterking met halters

We stellen tal van oefeningen met halters voor je die kunt uitvoeren om de spieren van je hele lichaam te trainen. Train je schouders, billen, biceps, triceps en borstspieren aan de hand van de filmpjes op domyos.com ( Domyos Coach > Gratis oefeningen > Oefeningen met halters).

Ontdek onze gratis filmpjes met oefeningen om je product beter te leren gebruiken

Op <a href="http://www.domyos.com" target="_blank">Domyos.com</a> vind je filmpjes met oefeningen die worden uitgevoerd en uitgelegd in samenwerking met de sportcoaches van onze fitnesscentra, Domyos Club.
Previous
Next

REVIEWS

4.7 /5
54 Reviews
54 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
40
4
13
3
1
2
0
1
0
Halters halve kilo
4/5
grip is goed
Zijn prima
Meer
Great
5/5
Comfortable
I found these weights great to use. The handles are nice and comfy. The square shape at the ends mean they won't roll around when you put them down. Along with the great price you can't go wrong with these!
Meer
Super
5/5
Tiens bien en main, ergonomique, ne glisse pas et une fois ranger, il reste bien en place du fait qu'il y ait un côté plat pour éviter qu'il roule
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Domyos

Springtouw Comfort

(375)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Domyos Gym halters pvc 2 x 0,5 kg