Vouwbare kampeertafel voor 6 tot 8 personen

99,99
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 12:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Onze ontwikkelaars, zelf fervente kampeerders, ontwierpen deze grote, compact op te vouwen tafel. Je kunt er comfortabel met 8 aan zitten om te eten.

Ons doel? Je een stabiele en sterke grote kampeertafel bieden. Heel comfortabel om met 6 personen aan te eten, ook geschikt om met 8 personen aan te eten.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Hoogte: 71 cm | Totale oppervlakte: 160 x 80 cm

Compactheid

Compact op te vouwen | Volume: 70 l | Afmetingen: 80 x 41 x 15 cm

Eenvoudig transport

Met twee draaggrepen | Totaal gewicht: 12,6 kg

Makkelijk te openen / sluiten

De poten worden onder het blad vastgezet, het blad wordt vergrendeld met haakjes

Levensduur

Stalen poten, gemelanineerd blad | Kan tot max. 50 kg dragen

TECHNISCHE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Onze kampeertafels zijn ontwikkeld om tijdelijk buiten te gebruiken, bij kampeertochtjes, in de tuin of in de vrije natuur. Wekenlange ononderbroken blootstelling aan uv-stralen kan ze aantasten. Deze producten vallen niet onder de categorie "tuinmeubilair" en zijn niet geschikt om permanent buiten te blijven staan. Om ervoor te zorgen dat je tafel zo lang mogelijk meegaat, is het belangrijk om ze op te bergen als je ze niet gebruikt.

ONZE MILIEUVISIE

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Momenteel is dit product nog niet ontwikkeld volgens het principe van ecodesign, maar we streven er voortdurend naar om het duurzamer te maken: ecodesign, repareerbaarheid en duurzaamheid staan vanaf nu centraal in onze productontwikkeling.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Structuur 50% Staal, 50% Aluminium Bovenlaag 60% Hout, 40% Hars

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur op een schone en droge plek. Leg geen zware voorwerpen op de tafel wanneer hij opgeborgen is.

GEBRUIKSAANWIJZING

Getest voor een maximale belasting van 50 kg.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve kampeerproducten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op de camping.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

AFBEELDINGEN

Vouwbare kampeertafel voor 6 tot 8 personen
Vouwbare kampeertafel voor 6 tot 8 personen
Vouwbare kampeertafel voor 6 tot 8 personen
Vouwbare kampeertafel voor 6 tot 8 personen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN