GPS-MULTISPORTHORLOGE GARMIN VENU 2S ROZE/GOUD/WIT

369,99
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Voor al wie zich een gezonde dagelijkse levensstijl wil aanmeten. Een interactief GPS-multisporthorloge dat je helpt zorg te dragen voor lichaam en geest.

De Venu 2 is uitgerust met geavanceerde activiteitmonitoring om je fysieke en sportieve paraatheid te meten, zodat je je lichaam beter kent en weet wat er zich binnenin afspeelt.

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Monitort je stresspeil, uitgerust met Body Battery, slaapanalyse enzovoort.

Coaching

Meer dan 25 voorgeprogrammeerde sporten, geanimeerde workouts, Garmin Coach.

Ondoordringbaarheid

50 meter

Autonomie

Modus activity tracker: tot 11 dagen Modus GPS met muziek: tot 8 uur.

Connectiviteit

Geïntegreerde tracking- en veiligheidsfuncties

TECHNISCHE INFORMATIE

Gemaakt voor een actieve levensstijl!

Dankzij het duurzame Corning® Gorilla® Glass 3, de elegante horlogering in rvs en het bandje in comfortabel silicone, volgt dit interactieve horloge je in alle omstandigheden.

Multisport

Volg al je favoriete activiteiten met de GPS-functie en meer dan 25 ingestelde binnen- en buitensporten, waaronder wandelen, hardlopen, golf, zwemmen enz.

GRATIS GEANIMEERDE WORKOUTS

Een coach aan je polsJep, het kan! De voorgeprogrammeerde en geanimeerde cardio-, kracht-, yoga-, Pilates- en HITT-workouts zijn gemakkelijk te volgen. Via de app Garmin Connect kan je er ook heel eenvoudig andere downloaden.

GEAVANCEERD PROGRAMMA VOOR KRACHTTRAINING

Dit gedetailleerde activiteitenprofiel toont je persoonlijke powertraining- en gewichtrecords en geeft grafieken weer die een mooi overzicht geven van de spiergroepen die je getraind hebt.

HIIT-workouts

Gebruik de verschillende timers om je HIIT-workouts te volgen, met inbegrip van AMRAP (maximale aantal rondes/herhalingen mogelijk), EMOM (max. aantal herhalingen per minuut, alle minuten), Tabata en gepersonaliseerd. Bepaal het aantal rondes, de trainings- en rustintervallen en nog veel meer.

MELDINGEN

Ontvang e-mails, sms'en en social media-notificaties rechtstreeks op je horloge als het gekoppeld is met een compatibele smartphone. Als je over een Android™-telefoon beschikt, kun je zelfs sms'en beantwoorden!

Geïntegreerde muziek

Upload nummers en playlists via Spotify®, Deezer of Amazon Music (het kan zijn dat je een abonnement nodig hebt). Met draadloze oortjes (apart verkocht) kan je muziek beluisteren zonder je telefoon.

GARMIN PAY™

Handel je aankopen eenvoudig af dankzij de Garmin Pay-oplossing voor contactloos betalen (enkel voor de partnerbanken).

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN