Gps-horloge Fenix 7 Solar zilver grijs

739,99
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:
Kom alles te weten over onze

Combineer topprestaties met comfort in het dagelijkse leven

Het multisport gps-horloge fēnix 7 is voorzien van de beste eigenschappen van onze fitness- en outdoorwatches en combineert een fraai design met topprestaties en draagcomfort.

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Realtime STAMINA, detectie lopen/rennen

Coaching

Fysiologische metingen, PacePro, ClimbPro

Autonomie

Solar scherm: 62 tot 81 uur in gps-modus

Ondoordringbaarheid

100 m

Connectiviteit

Smart Notifications, muziek, Garmin Pay, tracking en veiligheid

Precisie

Geavanceerde functies voor 24/7 gezondheids- en activiteitsopvolging

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBOUWD VOOR PRESTATIES

Modern, robuust en elegant sporthorloge met een groot scherm van 1.3″, solar glas en een behuizing van 47 mm. Dit horloge voldoet aan de Amerikaanse militaire norm voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.

TOUCHSCREEN EN KNOPPEN

Robuuste knopbediening die in elke omgeving werkt, gecombineerd met een snel reagerend touchscreen voor een snelle toegang tot opties en functies.

SOLAR GLAS

Geniet tot 18 dagen batterijduur in connected modus, met nog 4 dagen extra dankzij zonne-energie, of een batterijduur van 57 uur in gps-modus, met nog 16 uur extra dankzij zonne-energie.

Multisport

Gebruik de voorgeprogrammeerde activiteitenprofielen voor trail en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, klimmen en nog veel meer.

REALTIME STAMINA

Gebruik deze gegevens om je inspanning te volgen en te doseren en voorkom bovenmatige inspanningen aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

CLIMBPRO & PACEPRO™ TECHNOLOGIE

"Een unieke PacePro-functie helpt je tempo te houden volgens je wedstrijdprofiel, dankzij tips die aangepast zijn aan jouw niveau.
Gebruik de ClimbPro-klimplanner op gedownloade parcours om realtime informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogteverschil."

MULTI-GNSS - MEERDERE SATELLIETNAVIGATIESYSTEMEN

Ondersteunt meerdere satellietnavigatiesystemen (gps, GLONASS en Galileo) om je overal te oriënteren, zelfs in de moeilijkste omgevingen waar een gps alleen niet voldoende is.

TOPACTIVE-KAARTEN VAN MEERDERE CONTINENTEN

Download TopoActive-kaarten van over de hele wereld zodat je je overal kan oriënteren, waar je ook bent. Gebruik de ingebouwde Wi-Fi® connectiviteit om gemakkelijk kaarten en software te downloaden zonder een computer te gebruiken.

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN