Gps-hardloophorloge met polshartslagmeting muziek en kaarten Forerunner 945

499,99

Laten bezorgen

Voor ervaren hardlopers en triatleten op zoek naar een gps-horloge met een maximum aan functies om hun sessies bij te houden.

De Forerunner® 945 is uitgerust met onze meest geavanceerde functies en met kaarten. Dankzij Garmin Pay™ kan je contactloos betalen met het horloge.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Gps-antenne, GLONASS, Galileo en kleurenkaarten

Coaching

Evaluatie van je trainingsstatus

Autonomie

Tot 2 weken in connected mode; tot 36 uur in gps-mode

Ondoordringbaarheid

Geschikt voor zwemmen aan de oppervlakte (5 ATM)

Connectiviteit

Met functies voor tracking en veiligheid en met muziek

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

INGEBOUWDE SPORT-APPS

Breng afwisseling in je trainingen dankzij de activiteitenprofielen voor fietsen, indoor zwemmen, indoor roeien, crosstrainer, stepapparaat enz.

HARTSLAGMETING AAN DE POLS

Het horloge houdt voortdurend je hartslag in de gaten en waarschuwt je als die bij rust te hoog of te laag blijft. Aan de hand van je hartslag weet je ook hoe hard je traint tijdens je activiteiten. Zelfs onder water.

HARDLOOPDYNAMIEK

Bij gebruik in combinatie met een compatibel accessoire meet de Forerunner 945 essentiële hardloopgegevens zoals tempo, paslengte, balans en grondcontacttijd.

TRAININGSSTATUS

Deze meetwaarde evalueert automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je met je training je conditie verbetert, je optimale conditie hebt bereikt of overtraind bent.

ClimbPro

Gebruik de ClimbPro-klimplanner op gedownloade parcours om realtime informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogteverschil.

AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE

Volg een route of parcours met hulp van de afslag-voor-afslag aanwijzingen, die je tijdig laten weten wanneer de volgende afslag komt.

EXTRA LANGE AUTONOMIE VAN DE BATTERIJ

De batterij gaat tot 2 weken mee in de smartwatch-modus en 10 uur in de gps-modus met muziek. Gebruik de UltraTrac™ modus om te zorgen dat je genoeg stroom hebt om de langste run mee te kunnen.

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN