Productvoordelen

Meting van de parameters

Multisporthorloge met dagelijkse aanbevolen trainingen

Coaching

Gratis aanpasbare trainingsprogramma's met Garmin Coach

Autonomie

Tot 14 dagen in smartwatchmodus en 30 uur in gps-modus

waterdicht

50 m

Connectiviteit

Smart Notifications, Garmin Pay, tracking en veiligheid

nauwkeurigheid

Gps met meerdere frequenties voor een ongeëvenaard nauwkeurige plaatsbepaling

Technische informatie

GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN

Krijg een ononderbroken beeld van je gezondheidstoestand en slaap dankzij een batterij die tot 14 dagen meegaat in smartwatch-modus en tot 30 uur in gps-modus.

MATERIALEN BESTAND TEGEN TRANSPIRATIE

Dankzij de gebruiksvriendelijke knoppen en een siliconen bandje is dit horloge kant en klaar voor gebruik, bovendien is het goed beschermd Corning® Gorilla® Glass 3.

OCHTENDRAPPORT

Ontvang een overzicht van je slaap zodra je wakker wordt, naast je HRV-status en het weer. Je kunt het rapport zelfs personaliseren zodat je alleen ziet wat jij wilt zien.

HRV-STATUS

Krijg meer inzicht in je algemene gezondheid, herstel en trainingsprestaties via hartslagvariabiliteit (HRV) terwijl je slaapt, op basis van een technologie ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™-team.

Multisport

Maak gebruik van meer dan 30 ingebouwde activiteiten, waaronder nu ook triatlon en openwaterzwemmen, nieuw in de Forerunner 255-serie. Voor wedstrijden en trainingen kan je met slechts één druk op de knop naar de volgende activiteit overschakelen.

WEDSTRIJD-WIDGET

Bereid je voor op je volgende wedstrijd met trainingstips, gepersonaliseerde dagelijkse aanbevolen trainingen en voorspellingen van je finishtijd op basis van gegevens over het parcours, het weer en je prestaties.

DAGELIJKSE TRAININGSSUGGESTIES

Bekijk alle aanbevolen dagelijkse trainingen van de hele week, die na elke hardloopsessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, alsook aan de komende wedstrijden die in de agenda van je smartphone-app Garmin Connect™ staan.

NAUWKEURIGE TRAININGSLAST

Bekijk je trainingsgeschiedenis en vergelijk de intensiteit van je recente trainingen met het optimale bereik om je fysieke conditie te verbeteren.

Garantie

2

Reviews