Gps fietscomputer Rider 11E

69,99 −15%
58,99
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

De Rider 11E, de fietscomputer die het verschil maakt!

De Rider 11E heeft een ingebouwde GNSS-ontvanger voor meer nauwkeurigheid, plus de gloednieuwe richtingfunctie, een batterijduur van maar liefst 16 uur en geeft slimme meldingen.

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, hoogtemeters, positie. Hartslag en cadans optioneel.

Connectiviteit

Bluetooth-verbinding.

Autonomie

Autonomie tot 16 uur.

Waterdicht

Waterdichtheid IPX7.

TECHNISCHE INFORMATIE

Verbeterd 2"-display met hoog contrast

Met zijn groot 2 inch-display kan de Rider one tot 4 fietsgegevens per pagina weergeven (5 pagina's in totaal), waardoor fietsers hun actuele trainingsstatus binnen handbereik hebben.

Connectiviteit

Draadloze Bluetooth Smart-technologie
Automatische synchronisatie met Trainingpeaks
Automatische synchronisatie met Strava
Compatibel met Bluetooth-hartslagbanden van alle merken.

Batterij met een autonomie van 16 uur

De Rider 11E heeft een batterij die heel lang meegaat, je kan tot wel 16 uur lang trainen. Opladen met een powerbank is mogelijk, zodat je kan opladen terwijl je hem gebruikt.

Functies

De Rider 11E ondersteunt volledig instelbare pagina's met 30 gegevens in realtime zoals tijd, snelheid, afstand, richting, calorieën, cadans, hoogte, hartslag en lactaatdrempel. Zo blijf je steeds geïnformeerd tijdens je trainingen.

Slimme meldingen

De Rider 11E ontvangt slimme meldingen waaronder e-mail, oproepen en sms'jes tijdens trainingen nadat hij via Bluetooth met de Bryton-app is gekoppeld.
*Beschikbaar op iOS- en Android-smartphones.

Scherm 2.0 met automatische Bluetooth-sensor

De Rider 11E past automatisch de weergave van de gegevensvelden aan zodra een Bluetooth-sensor wordt gedetecteerd. Als de batterij van een sensor bijna leeg is, zullen de gegevens ervan op het scherm knipperen. Zo weet je dat je de batterij moet opladen voor je volgende training.Via de Bryton-app kun je ook de pagina's/gegevensvelden personaliseren in functie van jouw trainingsdoelen.

Weergave van de gegevens personaliseren via de app

Je kunt je pagina's/gegevensvelden personaliseren in functie van je trainingsdoelen, dat gaat heel eenvoudig via Bluetooth met de Bryton-app.

Automatische achtergrondverlichting

Op basis van de lengte- en breedtegraad van je positie wordt de achtergrondverlichting automatisch ingeschakeld voor zonsondergang. Zo kun je altijd en overal fietsen.

Ken steeds de hoogte

Dankzij de ingebouwde barometer toont de Rider 11E uitgebreide hoogtegegevens van je huidige positie, waardoor je hoogte- en temperatuurverschillen kunt opvolgen en je eraan kunt aanpassen. Je kunt de hoogte erg gemakkelijk instellen op de Rider 11E. Na koppeling met de Bryton-app kunt je de hoogte eenvoudig instellen via je smartphone.

Automatische synchronisatie met STRAVA, TrainingPeaks en Selfloops

Geen software nodig om bestanden om te zetten. De trainingsgegevens worden automatisch opgeslagen in FIT-formaat. Je kunt ze meteen uploaden op de populairste trainingswebsites, waaronder Strava, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, FitTrack en vele andere.

Synchronisatie met de Bryton-app

Rechtstreekse en ononderbroken synchronisatie via de nieuwe Bryton-app. De fietscomputer kan je trainingsgegevens via Bluetooth meteen doorsturen naar de Bryton-app, waar je je voortgang kunt volgen en beschikt over grafische analyses. Je kunt je ritten ook delen op sociale media.

Afmetingen en gewicht

Breedte: 46,2 mm
Hoogte: 71,0 mm
Diepte: 16,5 mm
Gewicht: 52 g

Specificaties

Weergave: 2" gesegmenteerd type HTN LCD scherm
Autonomie: 16 uur
Gps: Zeer precieze chip
Waterdicht: IPX7
Meldingen: Ja
Logboek: 30 uur in 1-secondemodus; 120 uur in slimme-registratiemodus
Hartslagzones: 7 zones
Werkingstemperatuur: -10°C ~ 50°C

Garantie

2 jaar

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN