INESIS

Golfpet voor volwassenen MW 500 rood

€4,10
Ref. : 8853832

Onze INESIS-teams ontwikkelden deze effen pet voor volwassenen voor comfortabel golfen bij temperaturen tussen 10°C en 20°C.

Deze pet voor volwassenen is dankzij het elastaan heel comfortabel en beschermt je tegen de zon zonder in de weg te zitten. Dankzij de met klittenband verstelbare omtrek zit de pet altijd goed.

Kleur: Rood

UNIQUE
Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Rekbaar

Met elastaan, voor meer rekbaarheid en comfort.

verstelbaar

Met het klittenband kan je de pet aan je hoofdomtrek aanpassen.

Stabiliteit

Rekbaar textiel en verstelbaar met klittenband, zo zit de pet altijd goed.

Gewicht

De pet weegt ongeveer 83 gram.

Technische informatie

Informatie over de maat

Eén maat, regelbaar met het klittenbandje achteraan.
Hoofdomtrek: 58 cm (met de klittenband aan de achterkant kun je de pet ongeveer 4 cm groter of kleiner maken).Lengte van de klep: 7 cm

Onderhoudsadvies

Als het nodig is, kan je de pet in de machine wassen op 30°, met gelijkaardige kleuren. Stop hem dan wel in een wasnetje zodat de klittenband niet blijft haken aan het andere wasgoed in de machine.

Technische kenmerken

Het formaat en de vorm van de klep van de golfpet MW500 van Inesis werden bestudeerd zodat de klep je zicht niet belemmert tijdens de swingbeweging en tegelijk goed beschermt tegen de zon.
Een band rondom het hoofd, in ademende stof en met schuimvulling, houdt de transpiratie tegen zodat die niet in je ogen drupt.
Tot slot is de pet gemakkelijk te verstellen dankzij een bandje met klittenband aan de achterkant, zodat hij altijd perfect blijft zitten.

Waarom zijn we goedkoper?

Bij Inesis willen we golfers niet extra laten betalen voor zaken die op geen enkele manier bijdragen aan hun speelervaring. Daarom beperken we zoveel mogelijk het aantal tussenstappen bij de productie en de distributie.
We sponsoren geen toernooien of profspelers en investeren niet in dure reclamecampagnes. Zo kunnen we onze petten tegen een eerlijke prijs aanbieden aan golfers.

Garantie

2

Gewicht

0.078 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 98.0% Katoen, 2.0% Elasthaan Stof binnenkant: 100.0% Polyester

TESTS

Deze pet heeft opeenvolgende was- en droogtests ondergaan om de vorm- en kleurvastheid te controleren. Die tests worden geregeld uitgevoerd door een extern lab, zodat we kunnen bevestigen dat onze kwaliteitseisen worden nageleefd gedurende het hele productieproces.

Goedgekeurd door

Ons team is gevestigd op het golfterrein Inesis Golf Park, in het noorden van Frankrijk. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze ontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Elk strijkijzer.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden