Golfclub wedge voor heren, rechtshandig, Vockey SM6 chroom

€13899
DSM : X8363235

Ontworpen voor: wie de bal hoog en over korte afstanden wil slaan (lob wedge), geschikt voor het hele parcours.

een precieze afstand tot de hole, veel verschillende slagen en meer spin dankzij de nieuwe TX4-groeven die ontstaan zijn uit de exclusieve Spin Milled-technologie en de structuur van het blad.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Veelzijdigheid

Voor slagen rondom de green, op fairways, roughs en bunkers.

Grip

Meer spin dankzij de nieuwe TX4-groeven.

baltoets

Progressief zwaartepunt voor meer controle over de balvlucht.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Overzicht van de voordelen

- Progressief zwaartepunt voor meer controle over de balvlucht en meer regelmaat in de slagen met een uitzonderlijk balcontact. - Ontworpen door meester-kunstenaar Bob Vokey en goedgekeurd door de vijf professionele circuits. - Meer spin dankzij de nieuwe TX4-groeven ontstaan uit de exclusieve Spin Milled-technologie en de structuur van het blad. - Enorm veel mogelijkheden om een club op maat te kiezen door een brede waaier aan eersteklas stelen, grips, graveringen en kleuren.

Progressief zwaartepunt

Het progressieve zwaartepunt brengt het zwaartepunt op een lijn met de impactpositie van elke loft zodat de wedge nauwkeurig is op het vlak van afstand en controle van de balvlucht en een uitzonderlijk balcontact biedt.

TX4-groeven

De volledig gecontroleerde groeven bieden een nieuw materiaal ter hoogte van het evenwijdige blad wat garant staat voor een meer consistente groefrand en meer tolerantie voor meer spin.

Zolen goedgekeurd door het professioneel circuit

De zolen die werden gecreëerd door Bob en goedgekeurd op de Tour laten elke speler toe om te genieten van een grotere waaier aan slagen, ongeacht zijn swingbeweging en de staat van de golfbaan.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Wil je een maximale controle, afstand en balcontact, zorg er dan voor dat je de groeven altijd goed schoonmaakt voor je slaat.

BEWAARADVIES

Berg je wedges op een droge plaats op.

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Taylor made

Handschoen Aeroburner voor heren wit

(16)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

Titleist Golfclub wedge voor heren, rechtshandig, Vockey SM6 chroom