INESIS

Golfballen Tour 900 x12 wit

€34,99
Ref. : 8490558

We ontwikkelden deze golfbal voor expert golfspelers die veel balcontrole willen rond de greens.

Deze golfbal is ontwikkeld voor experts. De zachte golfbal bestaat uit 3 lagen waarvan de buitenste laag is gemaakt van urethaan. Hierdoor heb je maximale grip op de greens.

Kleur: Sneeuwwit

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Afstand

3-delige bal met een hoogwaardige component voor een maximale afstand.

Zachtheid

Zacht en stevig contact voor betere feedback bij het slaan.

Controle

Toplaag van urethaan voor een maximale backspin bij approaches.

Technische informatie

De uitdagingen bij de ontwikkeling van de Tour 900

De Tour 900 is een bal voor experts. Zij verwachten van een bal dat hij tegelijk ver komt bij het driven én snel stopt op de green. Dat zijn in wezen twee tegengestelde eigenschappen. Bij het driven is het de bedoeling dat de bal snel loskomt van de driver, met weinig backspin. Maar bij wedgen wil je juist maximale backspin. Om die twee eigenschappen te combineren, kom je onvermijdelijk uit bij een 3-delige bal.

3-DELIG MET URETHAAN TOPLAAG

De kern garandeert een goede beginsnelheid, de toplaag in urethaan creëert extra grip op de groeven van je club om backspin te genereren. De surlyn tussenlaag van de Tour 900 is, zeg maar, de schakel tussen de kern en de urethaan toplaag. Deze regelt haarfijn de verhouding afstand/zachtheid/controle.

Klassiek of glanzend?

De Tour 900 is verkrijgbaar in twee kleuren: wit en geel.Sinds 2021 heeft de gele Tour 900 een elegante glansfinish waardoor de bal nog meer straalt op de baan.

Precies oplijnen

Voor alle Inesis-golfballen van 2021 hebben we de oplijnstreepjes opnieuw vormgegeven zodat ze nog efficiënter zijn zonder te hinderen als je ze niet gebruikt. En in combinatie met de nieuwe Inesis-putters gebeurt er iets magisch!

Technische kenmerken

Constructie: 3-delig
Toplaag: TPU-urethaan (elastomeer)
Tussenlaag: Surlyn (ionomeer)
Kern: rubber
Compressie: 90
Aantal dimples: 322

Waarom zijn we goedkoper?

Bij Inesis willen we golfers niet extra laten betalen voor zaken die niet bijdragen aan hun spel. Daarom beperken we zoveel mogelijk het aantal tussenstappen bij de productie en de distributie.
We sponsoren geen toernooien of profspelers en investeren niet in dure reclamecampagnes.
Zo kunnen we onze ballen voor een eerlijke prijs aanbieden aan de spelers.

Onderhoudsadvies

Reinig je bal zo vaak mogelijk en indien mogelijk zelfs voor elke slag, zowel bij tee-shots als bij het putten. Controleer je bal regelmatig zodat je er zeker van bent dat hij in goede staat is en je dus een betere balvlucht en meer precisie garandeert.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofddeel 100% Butadieen rubber Binnenkant - basismateriaal 100% Surlyn Schaal 100% Thermoplastisch Polyurethaan Coating 100% Polyurethaan

TESTS

Om je de allerbeste technische producten te kunnen aanbieden, worden onze golfballen onderworpen aan de volgende tests:
CONTROLE VAN AFSTAND, ZACHTHEID BIJ DE IMPACT, EFFECT, SLIJTVASTHEID VAN DE TOPLAAG.

Die tests worden uitgevoerd door onze ervaren testpersonen en ook door robots in het lab.

Goedgekeurd door

We hebben vertrouwen in onze golfers om onze golfaccessoires te beoordelen en goed te keuren. We houden rekening met hun mening en opmerkingen over onze artikelen en brengen indien nodig aanpassingen aan. Hieronder kun je lezen wat onze klanten van de bal Inesis Tour 900 vonden, en natuulijk kun je zelf ook je mening geven en op die manier meewerken aan de verbetering ervan.

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden