Goflballen Inesis 920 Soft 12 stuks

€2999
(1)
DSM : 9928 8338955

Ontworpen voor: golf - ervaren golfspelers.

Maximale controle en zachtheid!


Maat Maattabel

: Toon winkelvoorraad Laten bezorgen :
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Zachtheid

Zachtheid van 5/5 dankzij de compressie en het materiaal.

Balcontrole

5/5 voor de weergave van effecten door de 3-piece opbouw.

Precisie

Met streepje om gemakkelijker op te lijnen.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

De details die het verschil maken

Constructie: 3-piece Buitenlaag: TPU (thermoplastisch polyurethaan) Tussenlaag: ionomeer Kern: rubber Aantal dimples: 382 Compressie: 85

Het ontwerp bij Inesis

Bij het ontwerp van onze artikelen letten we er in het bijzonder op dat ze perfect voldoen aan de verwachtingen voor het gebruik. INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij jouw opmerkingen, elk artikel steeds verder verbeteren opdat de golfsport synoniem zou blijven staan voor genieten.

OVERIGE INFORMATIE

ONDERHOUDSADVIES

Reinig je bal zo vaak mogelijk en indien mogelijk zelfs voor elke slag, zowel bij tee-shots als bij het putten. Controleer je bal regelmatig zodat je er zeker van bent dat hij in goede staat is en je dus een betere balvlucht en meer precisie garandeert.

TESTS

Deze bal heeft duurzaamheidstests ondergaan om te controleren hoe goed hij bestand is tegen herhaalde schokken. De tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium en bevestigen dat onze kwaliteitseisen worden gerespecteerd tijdens het hele productieproces. Mocht je, ondanks die tests, toch niet geheel tevreden zijn over deze bal, laat het ons dan weten. We maken graag tijd om dit met jou te bespreken!

REVIEWS

4 /5
1 reviews
1 Gebruiker beveelt dit product aan
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Eerlijke prijs/kwaliteit
4/5
Een eerlijke prijs voor een prima golfbal. Ik had de bal wel wat zachter verwacht tijdens het contact, voor een soft bal klinkt en voelt de bal redelijk hard aan. De afstand is prima, ze komen even ver als de bal die ik normaal gebruik (bridgestone e6).
Hcp 6.0
Meer

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard