Gevoerde regenlaarzen

21,99
Kleur: ZWART / DONKERGRIJS
Maat: Maattabel

Voor alle buitenactiviteiten bij koud en nat weer.

Lichte laarzen, gemakkelijk aan te trekken en schoon te maken. Gemaakt voor heren die in het bos gaan wandelen, de natuur ontdekken of andere buitenactiviteiten doen en hun voeten warm willen houden.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Limiettemperatuur: -12°C (getest in stilstand gedurende 30 minuten).

Lichtgewicht

Erg lichte laarzen: slechts 1,41 kg in maat 43/44.

Gebruiksgemak

Halfhoge schacht, hielrand en ribbels om de laarzen snel aan en uit te trekken.

Grip

Zool met antislipgroeven.

TECHNISCHE INFORMATIE

Extra warm dankzij de fleece laarssok

Onze warme laarzen voor heren zijn voorzien van een binnenlaars in fleece die je er gemakkelijk kunt uitnemen. Dankzij deze warme voering kun je 40 minuten lang buiten (in beweging) blijven bij temperaturen tot -21°C. De test in rust wijst uit dat je tot 30 minuten buiten kunt blijven bij temperaturen tot -12°C. Deze tests geven uiteraard gemiddelde indicaties weer, niet iedereen kan even goed tegen de kou.

Laarzen voor wie graag of veel buiten is

Deze waterdichte en erg lichte laarzen werden ontwikkeld voor heren die op jacht gaan of allerlei soorten buitenactiviteiten doen bij koud weer en hun voeten droog en warm willen houden. Ook om in het bos te gaan wandelen, te gaan vissen, op onverharde paden, in de wei of in het park te wandelen enz. Ze zijn soepel en erg praktisch.Vuil en zout kunnen er gemakkelijk worden afgeschrobd.

Andere kenmerken van deze laarzen

Thermoplast laarzen kun je (zowel aan de binnen- als de buitenkant) erg gemakkelijk reinigen met een sopje. Ze drogen ook snel. Dankzij de halfhoge schacht, de ergonomische hielrand en de groeven kun je deze laarzen in een oogwenk aan- en uittrekken. Bovendien voorkomt de antislip zool dat je uitglijdt op een natte en modderige ondergrond.

Aanvullende informatie

Met deze laarzen kun je door plassen lopen, in het park lopen, jagen of in de sneeuw lopen zonder dat je voeten nat worden of dat je het koud krijgt. Ze zijn ideaal om in de natuur te gaan wandelen bij lage temperaturen (vooral in de winter). Bovendien zijn ze waterdicht en hebben ze een uitneembare laarssok die je met de hand kunt wassen.

Gewicht per paar

41/42: 1,34 kg
43/44: 1,41 kg
45/46: 1,64 kg

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 100% PVC (Polyvinylchloride) Behuizing 100% PVC (Polyvinylchloride) Warme binnenvoering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Tenir éloigné du feu.

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN