Gesloten peesbeschermers voor paard en pony zwart 500 X2

14,99

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Ons team van fervente ruiters ontwikkelde deze robuuste, veelzijdige en super comfortabele gesloten peesbeschermers om je paard te beschermen op elke rit.

De gesloten peesbeschermers 500 beschermen je paard optimaal, ongeacht de discipline: ze zijn veelzijdig, passen zich aan de lichaamsbouw aan en bieden comfort voor elke dag.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Bescherming tegen schokken

Verbeterde en stevige schelp, schuim van 6 mm dat het hele been omhult.

Gebruikerscomfort

De schelp en het schuim sluiten perfect aan om het been: comfort gegarandeerd!

Gebruiksgemak

Twee brede klittenbanden om gemakkelijk om te doen en aan te passen.

Veelzijdigheid

Veelzijdig en ideaal bij buitenritten, longeren, grondwerk en rijden.

Eenvoudig onderhoud

Afspoelen, even met de borstel of spons erover en ze zijn weer als nieuw.

TECHNISCHE INFORMATIE

Bescherm de benen van je paard:

Indrukwekkend door hun formaat maar daarom niet minder fragiel! De pezen en kogels van een paard zijn zones die een goede bescherming vragen. Bij de training, een wandeling of wedstrijd moet je de benen van je paard goed beschermen met aangepaste peesbeschermers of bandages. Want een tik van het hoefijzer van een ander been is snel gebeurd en kan een blessure veroorzaken! De peesbeschermer 500 is gemakkelijk om te doen en biedt optimale bescherming.

In combinatie met de kogelgewrichtbeschermers 500 Jump:

Om de benen van je paard optimaal te beschermen, kan je de gesloten peesbeschermers 500 perfect combineren met de kogelbeschermers 500 JUMP. Die zijn vervaardigd van dezelfde materialen en bieden dezelfde garanties op het vlak van bescherming, comfort en aanpasbaarheid aan de benen van je paard. Als je paard die combinatie draagt, leef je bovendien de reglementering na bij jumpingwedstrijden. Nu moet je alleen nog een onberispelijk parcours afleggen!

Comfort voor het paard:

Een van de hoofddoelen van de ontwikkelaars van Fouganza is dat je paard zich op zijn gemak voelt bij trainingen en wandelingen: zo bedachten ze een gesloten peesbeschermer die zich perfect aanpast aan de lichaamsbouw. Met een vernieuwde buitenschelp in soepele en sterke kunststof en een glad schuim van 6 mm aan de binnenkant, omhult de peesbeschermer 500 het been, voorkomt wrijving en beschermt kogels en pezen tegen schokken zonder de bewegingsvrijheid in te perken.

Geschikt voor elke discipline:

De gesloten peesbeschermers 500 zijn makkelijk om te doen dankzij verstelbare klittenbanden en hierdoor een toonbeeld van veelzijdigheid! Ze zijn ideaal voor grondwerk of buitenritten, maar beschermen ook bij jumping of op ruiterwandelingen. Ze beschermen zonder je paard te hinderen in zijn bewegingen of de gewrichten te belemmeren. Bescherm je paard en geniet nog meer van jumping of een bosrit!

Voor elk paard:

Paarden verschillen: daarom werd de gesloten peesbeschermer 500 zo ontwikkeld dat hij voor zoveel mogelijk paarden past, zodat elk dier een mooi aansluitende, efficiënte en comfortabele bescherming kan dragen. Dankzij het synthetisch schuim aan de binnenkant, dat voor een echt comfort zorgt, en het systeem met goed vast te pakken en verstelbare klittenbanden sluit de bescherming heel goed aan. De schelp werd getest op tal van verschillende paarden zodat hij zich optimaal aanpast aan jouw paard!

Onderhoudsgemak:

De gesloten peesbeschermer 500 is technisch, geschikt voor elke bouw en heeft bovendien het voordeel dat hij gemakkelijk te onderhouden is. Door de modder gegaloppeerd? Laat de beschermers goed drogen en borstel ze dan schoon. Wrijf vooral goed over de binnenkant, die in contact is met het been van je paard. Indien nodig kun je er nog met een vochtige spons over gaan. Of je kunt ze helemaal afspoelen. Dat is alles, je peesbeschermers zijn weer helemaal klaar voor een volgend gebruik!

Hoogte van de peesbeschermer:

M = CS:
25 cm

L = FS:
28 cm

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Foamed Nitril Butadiene Rubber Beschermhoes 100% Thermoplastisch polyurethaan Stof op rug 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Laten drogen en bewaren op een schone en goed verluchte plaats.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Gesloten peesbeschermers voor paard en pony zwart 500 X2
Gesloten peesbeschermers voor paard en pony zwart 500 X2

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN