WEDZE

Freeride skihandschoenen volwassenen 550 geel zwart

€49,99
Ref. : 8582025

Om te skiën in de meest veeleisende omstandigheden: robuust en soepel leer, aangepaste polsboorden zodat er geen sneeuw in kan, constructie die veel beweeglijkheid biedt.

Onze teams ontwikkelden deze handschoenen die voldoen aan de eisen van wie buiten de pistes skiet.

Kleur: Honing

Maattabel
  • S 10 stuks
  • M 10 stuks
  • L 10 stuks
  • XL 10 stuks
  • 2XL 10 stuks

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Vulling van 150 g/m² in de handrug en 80 g/m² in de palm, microfleece voering.

Waterdicht

Waterdicht membraan en waterafstotend leer/textiel aan de buitenkant.

Levensduur

Handpalm in 100% (geiten)leer voor meer stevigheid.

Handigheid

Je kan nog dingen vastpakken met de handschoenen aan.

Bewegingsvrijheid

Precieze en voorgevormde pasvorm, soepel leer.

Verstelbaar

Aan te spannen met klittenband aan de polsen.

TECHNISCHE INFORMATIE

WATERDICHT MEMBRAAN

In deze skihandschoen zit een waterdicht membraan dat bestaat uit een erg dunne polymeerfilm tussen de voering en de buitenkant van de handschoen. Dat membraan houdt het water buiten en maakt de handschoen waterdicht. En de stof aan de buitenkant werd ook nog eens waterafstotend behandeld zodat ze minder water opslorpt. Enkel rubberen handschoenen dichten volledig af. Handschoenen met membraan zullen in de meest extreme omstandigheden toch vocht doorlaten.

WINDDICHT

Alle handschoenen en wanten van Wedze zijn winddicht. Wist je dat de wind het koudegevoel aanzienlijk verhoogt? Bij een buitentemperatuur van 0°C en een windsnelheid van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10°C. Winddichte stoffen beperken die afkoeling door de wind.

BEVEILIGING TEGEN VERLIES

Met het elastisch koordje, dat je rond je pols kan doen, kan je de handschoenen uittrekken op de skilift zonder gevaar dat je ze verliest.

Wat is de behendigheid van een handschoen of want?

Dat is de mate waarin je met deze handschoenen aan voorwerpen kunt hanteren. De behendigheid van al onze handschoenen werd getest in de praktijk en kreeg een score op een schaal van 1 tot 5. Score 5 betekent dat je er even behendig mee bent als met blote handen.
Om de behendigheid te beoordelen, testen we hoe gemakkelijk het is om een skibril op en af te zetten, buckles van skischoenen te verstellen of de rits van een jas te openen of te sluiten.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% geitenleer Handpalm 100% geitenleer Hoofdvoering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Garnering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Inzetstuk 85.5% Polyamide, 14.5% Elastaan Manchet 100% Polyamide Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Na gebruik goed laten drogen uit de buurt van een warmtebron en bewaren op een droge, geventileerde plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet bestand tegen onderdompelen

TESTS

Alle handschoenen en wanten van Wedze worden getest in echte omstandigheden: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër of snowboarder in belandt. Daarbij gaan onze teams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

AFBEELDINGEN

Freeride skihandschoenen volwassenen 550 geel zwart
Freeride skihandschoenen volwassenen 550 geel zwart

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook