Freeskates voor volwassenen MF900 Urban Green

€124,99

Kleur:

Donker cypres groen

Maat:

Maattabel

Deze skates zijn ideaal om je op hoge snelheid uit te leven in de stad of op de baan. De montage garandeert het beste rendement.

Veelzijdige en kwalitatieve skeelers om je heel snel en tegelijk behendig te verplaatsen. LET OP! Kies altijd 1 maat groter dan je schoenmaat.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Boot met dikke schuimpads en voering uit nylon en lycra.

Glij kwaliteit

Wielen van 110 mm (86A), ABEC 7-lagers.

Fit

Stijve structuur en drievoudig aanspansysteem (2 microverstelbare gespen, veter)

Wendbaarheid

Korte plaat van 255 mm, in geëxtrudeerd aluminium.

Slijtvastheid

Verstevigingen: uitneembare beschermingen aan de zijkant van de voet.

TECHNISCHE INFORMATIE

Welke ondersteuning bieden deze freeskates?

De cuff (bovenrand van de boot) is er niet voor de sier: hij moet de voet optimaal ondersteunen. Daarom werd de cuff gegoten in een composietmateriaal gemengd met 15% glasvezel.
En voor (nog meer) ondersteuning beschikken de skates ook over twee microverstelbare gespen en een vetersluiting.

Welke schokbescherming?

Integrale schaal en kunststof pads vooraan voor een goede bescherming bij slides of bij een val.

Zijn deze skates veelzijdig of alleen bedoeld voor freeride?

Voor een goede veelzijdigheid en tegelijk een uitstekend rolvermogen, zijn deze skates uitgerust met wielen van 110 mm en een reactieve en solide plaat (bestand tegen sprongen en slides). Doordat de plaat 3 wielen heeft, is deze kort genoeg om uiterst wendbaar te zijn. De plaat kan lichtjes naar links of rechts worden geplaatst, om nauwkeuriger aan jouw voorkeuren te voldoen.

Welk remsysteem hebben deze freeride skates?

De complete rem (remblok + houder) kan op de linker- of rechtervoet worden gebruikt (wordt los meegeleverd).
De remhouder is verkrijgbaar in het atelier van je Decathlon-winkel.
Het remblok is verkrijgbaar op de skateafdeling (in de winkel) of op internet.

Wat is geëxtrudeerd aluminium?

Extruderen is een thermomechanische fabricagemethode waarbij een samengedrukt materiaal door een matrijs (een tool waarbij het materiaal het profiel van de matrijs aanneemt) geperst wordt.
Het geëxtrudeerde onderdeel (bij deze skates is dat de plaat) werd niet gevouwen of afgesneden en is daardoor nauwkeuriger en steviger gevormd.

Hoe kan ik mijn skates onderhouden/repareren?

Vervang onderdelen of repareer je skates met onderdelen die verkrijgbaar zijn in de winkel, op internet of in het atelier van je Decathlon-winkel.

Hoe kan ik de levensduur van mijn skates verlengen?

Wanneer je door water, stof of zand bent gereden, kun je de wielen verwijderen en afdrogen en de lagers afdrogen en ontvetten met een droge doek, op die manier zullen je skates langer meegaan. Bekijk onze tips en tutorials op ons YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hoe kan ik de levensduur van de wielen verlengen?

Het is heel gebruikelijk om de wielen van skates af en toe van plaats te wisselen omdat ze niet mooi recht maar schuin afslijten. Hoe komt dat? Omdat je dikwijls je skates schuin naar binnen houdt: bij het afzetten, draaien of vertrekken.
Om het rubber van je skates minder snel te laten verslijten, wissel je de wieltjes dus af en toe van plaats (wissel ze per paar).

Wat is het maximale gewicht dat de skates MF900 van Oxelo kunnen dragen?

Deze skates voldoen aan de norm EN 13843 klasse A (skates voor volwassenen). Deze norm is van toepassing op "Rolsportmaterieel - Inlineskates" bestemd voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 20 kg en 100 kg. Die Europese norm bepaalt de veiligheidsvereisten en specificaties voor de testmethodes, etikettering en informatie die de fabrikant moet verstrekken om bij normaal gebruik het risico op blessures voor de gebruiker te beperken.

Hoeveel wegen de skates MF900 van Oxelo?

3,6 kg per paar in maat 43 (zonder rem).

Hoe worden onze artikelen getest?

Al onze skates worden getest in het laboratorium. We doen tests om na te gaan of de skates voldoen aan de Europese normen voor het gebruik, maar ook slijtagetests.
Die tests in het lab worden aangevuld met tests in de praktijk, via metingen of op basis van ervaringen van gebruikers die het artikel flink op de proef stellen. Het resultaat: een getest en goedgekeurd artikel.

Welke wielen passen erop?

Deze skates hebben wielen van 110 mm. Ze zijn dus compatibel met alle skatewielen met een diameter kleiner dan 110 mm. Om te garanderen dat de skates MF900 soepel blijven rollen, raden we aan om je te houden aan een wieldiameter van 110 mm, of 100 mm als je iets meer wendbaarheid wil (wielen Powerslide Infinity 100 mm verkrijgbaar op onze site, ref. 8572026).

Garantie

2 jaar, behalve op slijtonderdelen (remblokjes, wieltjes en lagers).

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

ILS laars 100% Thermoplastische polyethyleen ILS wielen 50% Polyurethaan, 50% Polycarbonaat ILS band 100% Thermoplastische polyethyleen Gespen 50% Polyurethaan, 50% polyamide 6.6

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Laat ze na gebruik nooit drogen vlak bij een warmtebron of open vuur.

AFBEELDINGEN

Freeskates voor volwassenen MF900 Urban Green
Freeskates voor volwassenen MF900 Urban Green
Freeskates voor volwassenen MF900 Urban Green

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN