Fleece handschoenen volwassenen zwart

€7,99

8493819

Ons team van fervente bergtrekkers ontwikkelde deze handschoenen van polyester die je handen goed warm houden op trektochten bij koud weer.

Fleece is nog steeds een absolute favoriet omdat dit materiaal zo warm en licht is. Deze handschoenen van polyester garanderen grip en beweeglijkheid.

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Dikke fleece van 200 g/m² Warmtescore van 2/5

Slijtvastheid

Palm en duim verstevigd om slijtage te beperken

Handigheid

Goede vingerbeweeglijkheid Opgelet: niet voor touchscreens

Ademend vermogen

Polyester tricot dat damp doorlaat zodat je handen droog blijven

Sneldrogend

Fleece droogt heel snel aan de lucht

Ecodesign

-

TECHNISCHE INFORMATIE

Sportiefste prijs

We ontwikkelden deze handschoenen zodat jij je handen comfortabel warm kan houden. Ze zijn technisch, betaalbaar én gemaakt met respect voor het milieu.
Je kan er geen touchscreen mee bedienen, maar wel heel goed je vingers bewegen en dat is toch een troef op een hike.

Hoe wordt de gebruikstemperatuur gemeten?

Al onze handschoenen worden in het lab getest op een thermische hand. De minimale gebruikstemperaturen (aanbevolen en limiettemperatuur) werden bepaald na tests met een panel van 23 testpersonen, die wandelden bij temperaturen van 5°C tot -20°C en een windsnelheid van 10 km/u. Die temperaturen zijn alleen geldig in beweging.De fleece handschoenen MT 100 kregen voor warmte een score van 2/5.
Aanbevolen temperatuur: 8°C
Limiettemperatuur: 3°C

Hoe kun je je handen goed beschermen tegen de kou?

Net zoals je meerdere laagjes kleding aantrekt, kan je ook onderhandschoenen onder je handschoenen dragen, die hetzelfde effect hebben als thermisch ondergoed. Dat laagjessysteem zorgt voor meerdere luchtlaagjes die doeltreffend isoleren tegen de kou!
Kies handschoenen ook altijd groot genoeg, ze mogen niet te strak zitten. Als ze knellen, vermindert dat de doorbloeding in je vingers.

Hoe helpt geschikte kleding om je handen warm te houden?

Een lichaam in beweging produceert warmte, die wordt vastgehouden dankzij het isolerend vermogen van de kleding. Indien je kleding onvoldoende isoleert, koelt je lichaam af en vermindert het de bloedtoevoer naar de lichaamsuiteinden (waaronder je handen) om je romp warm te houden. Je kleding kan dus een rol spelen bij het optimaal warm houden van je handen.

Zijn deze handschoenen winddicht?

De fleece handschoenen MT 100 zijn niet winddicht.
Wist je dat wind het koudegevoel vergroot? Bij een buitentemperatuur van 0°C en een wind van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10°C. Winddichte materialen verminderen het afkoeleffect van de wind of je eigen bewegingssnelheid.We raden je dus aan om onze water- en winddichte handschoenen MT 500 over deze handschoenen te dragen.

Garantie

2 jaar

Gewicht

XS : 0.036 kg
S : 0.038 kg
M : 0.038 kg
L : 0.04 kg
XL : 0.04 kg
2XS : 0.036 kg
2XL : 0.042 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opbergen op een schone en droge plek.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig getest in de praktijk. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN