Laatste Kans
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9
Media 10
Media 11
Media 12
Media 13
Media 14

Fitnessschoenen voor dames 120 mid zwart

24,99 −48%
12,99
Kleur: ZWART / ZWART
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Onze ontwikkelaars, zelf fervente fitnessers, ontwierpen deze schoenen voor wie begint te fitnessen in de sportzaal.

De halfhoge cardiofitness schoen 120 voor dames komt iets hoger om in alle zachtheid je enkel te ondersteunen.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Zitten als pantoffels, zo comfortabel.

Buigzaamheid in alle richtingen

Inkepingen aan de voorvoet om vlot van richting te veranderen

Stabiliteit

Verstevigd aan de neus en hoog model voor al je zijwaartse bewegingen

Schokdemping

De dichte zool absorbeert de schokken en beschermt je lichaam bij sprongen

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom fitnessschoenen dragen?

Studies van ons sportslab hebben aangetoond dat bij het fitnessen veel verschillende bewegingen worden gemaakt die sterk verschillen van bewegingen bij andere sporten. Bewegingen zoals draaien, met beide voeten tegelijk springen, squats, lunges. We ontwikkelen al onze schoenen zo dat ze je helpen om die bewegingen goed uit te voeren zonder gevaar voor blessures. Met schoenen die speciaal bedoeld zijn voor fitness loop je 20% minder risico op blessures dan met hardloopschoenen.

Drop van de zool: het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de voet

Al onze fitnessschoenen hebben een drop van 4 mm. Die drop van 4 mm betekent dat je houding natuurlijker aanvoelt (blote voeten = drop 0). Weet dat wanneer je gewend bent om schoenen te dragen met een hoge drop (hoge hakken bijvoorbeeld), je wat tijd zult nodig hebben om je aan te passen aan je nieuwe schoenen.

Flexibel in alle richtingen

De flexibiliteit in alle richtingen is de capaciteit van de schoen om mee te buigen en te draaien zodat je gemakkelijker van richting kan veranderen.
Studies hebben uitgewezen dat de buig-strekbehoefte bij fitness 1,7 keer hoger ligt dan bij hardlopen. Ook beweegt de enkel anders bij fitness dan bij hardlopen. Daarom ontwikkelen we zogeheten 'multidirectionele' schoenen waarmee je ongehinderd in alle richtingen beweegt tijdens het fitnessen.

Steun voor de voorvoet

Waarom is dat belangrijk?
De ondersteuning aan de voorvoet, waar je bij fitness het meest op steunt, helpt je om je evenwicht te bewaren wanneer je de grond raakt om van richting te veranderen.

Demping aan de voorvoet

Demping is het vermogen van de schoen om schokken te dempen en trillingen te verzachten.
Bij fitness doet de impact tussen voet en vloer zich voor aan de voorvoet, terwijl dat bij hardlopen vooral aan de hiel is. We ontwikkelen onze schoenen met een optimale demping aan de voorvoet, om je lichaam te beschermen tegen herhaalde schokken en te zorgen voor meer stabiliteit bij de afzet zodat je de bewegingen vlotter na elkaar kunt uitvoeren.

Slipvastheid en draaibeweging

Dit model is voldoende antislip om vlot en snel van richting te veranderen, terwijl de rotatiezone net minder stroef is zodat je gemakkelijk kunt draaien zonder je gewrichten te veel te belasten. De juiste combinatie van gladheid en stroefheid is essentieel. Door een combinatie van sensoriële, mechanische en biomechanische tests zijn we erin geslaagd de juiste mate van slipvastheid te bepalen en ook de precieze zone waar je je afzet bij het draaien.

Hoe wordt dit bewezen? PRODUCTTEST

In onze labs doen onze onderzoekers bewegingsanalyses met sensoren die heel nauwkeurig de reacties van het menselijk lichaam meten. Maar omdat niets zo nuttig is als tests in echte omstandigheden, laten we onze producten ook uitproberen in fitnesszalen, daar waar ze gebruikt worden. Dankzij die tests kunnen we technische én betaalbare producten op de markt brengen, met als enige doel om fitnessers hun sport in optimale omstandigheden te laten beleven.

Het voordeel? Geen strepen op de vloer.

De zool van deze schoen is zo ontwikkeld dat hij geen sporen nalaat.

Kan je met fitnessschoenen ook op de loopband hardlopen?

Onze fitnessschoenen zijn specifiek ontwikkeld voor cardiofitness. Ze zijn ook geschikt voor hardlopen op een loopband, maar niet te lang. Wil je je dus even opwarmen op de loopband voor een les, dan kan dat met deze schoenen. Als je echter enkel op de loopband of buiten wilt gaan hardlopen, dan draag je beter echte hardloopschoenen.

Fitnessschoenen, enkel voor binnen?

Cardiofitness wordt voornamelijk beoefend in een sportzaal en/of thuis. Onze schoenen zijn dan ook bestemd voor binnengebruik. Het zachtere rubber is specifiek voorzien op gebruik in sportzalen. Als je met deze schoenen buiten loopt, op asfalt, zal het rubber voortijdig verslijten. De slipvastheid van onze zool wordt getest op zaal- en woningvloeren, het rubber is bedoeld om voldoende antislip te zijn voor cardiofitness

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 70% Polyester, 30% Polyurethaan Zool van 70% EVA, 30% Rubber Binnenkant van 100% Polyester

ONDERHOUDSADVIES

Handwas. Niet drogen in de wasdroger.

AFBEELDINGEN

Fitnessschoenen voor dames 120 mid zwart
Fitnessschoenen voor dames 120 mid zwart
Fitnessschoenen voor dames 120 mid zwart
Fitnessschoenen voor dames 120 mid zwart
Fitnessschoenen voor dames 120 mid zwart
Fitnessschoenen voor dames 120 mid zwart

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN