Fitnessmat pilatesmat 170 cm x 62 cm x 8 mm Tonemat M roze vichy

24,99
Kleur: Roze / PAARS
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

De fitnessmat M is ontwikkeld voor intensieve cardio- en spiertraining en heeft een uiterst slipvaste coating die geïnspireerd is op de toplaag van basketballen.

De slipvastheid van deze mat werd ontleend aan een basketbal, maar het comfort komt door de ideale afmetingen, 170 cm lang en 8 mm dik: top!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Comfortabel dankzij de dikte (8 mm) en de afmetingen (170 cm x 62 cm).

Slipvastheid

Ultraslipvast dankzij de technologie ontleend aan de basketbal!

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe kies je de lengte en dikte van je matje?

Hoe meer je traint, hoe comfortabeler je matje moet zijn.
1. De dikte
- Bij lichte work-outs (zoals pilates) sta je blootsvoets en kom je in contact met de vloer: kies dan voor een matje van minstens 10 mm dik, met een zachte bekleding
- Neem je vooral dynamische houdingen aan om je spieren te trainen dan is een dikte van 7 mm aanvaardbaar.
2. De lengte dan: voor pilates of spiertraining kies je voor een matje dat minstens even lang is als jijzelf

Welke oefeningen kan je op deze mat doen?

Weet je niet goed met welke oefening je kunt beginnen en welke houding je kunt aannemen?
Kijk dan op onze poster:
https://contents.mediadecathlon.com/p1843909/k$4e24458b2780a818d381dd43f22ea280/DOMYOS%20TONEMAT%20S.jpg

(kopieer de link en plak hem in je internetbrowser)
Ons productontwikkelingsteam heeft samen met gekwalificeerde sportcoaches een tiental oefeningen opgesteld. Ze staan op een poster die je gratis kan downloaden om op je smartphone te zetten of af te drukken!

HOE KIES JE DE JUISTE LENGTE EN DIKTE VAN JE MAT?

Omdat een comfortabel matje goed is voor je motivatie, raden we je aan te letten op de dikte. Bij lichte activiteiten die je blootsvoets uitvoert, kies je het beste voor een matje van minstens 10 mm dik, met zachte textuur. Neem je dynamische houdingen aan om je spieren te trainen dan volstaat 7 mm. Ook de lengte is belangrijk. Voor Pilates of spiertraining kies je beter een matje dat minstens even lang is als jezelf.

GEEN INSPIRATIE VOOR OEFENINGEN? WIJ WEL!

Natuurlijk hebben we ideeën! Kopieer en plak de volgende URL in je browser:

https://contents.mediadecathlon.com/p1843909/k$4e24458b2780a818d381dd43f22ea280/DOMYOS%20TONEMAT%20S.jpg

Zo krijg je een gratis poster die je op je smartphone kan downloaden en eenvoudig kan afdrukken. Deze poster werd ontwikkeld in samenwerking met gekwalificeerde sportcoaches. Er staan een tiental oefeningen op voor een full body work-out.

WAT IS DE BOVENKANT VAN DE MAT?

De grijze kant is de kant waar je op zit of ligt; het is de kant met een lijn over de lengte van de mat (de befaamde lijn die je zal helpen jezelf goed te positioneren).
Voor het materiaal aan die kant lieten we ons inspireren door een andere sport: het basketbal (dat zo goed was ons zijn geheim te verklappen, #fairplay). Dankzij die uiterst slipvaste technologie kunnen we garanderen dat je je oefeningen kan doen zonder onaangename verrassingen: nooit meer wegglijden door zweterige handen!

DE PLUSPUNTEN

300 ml water, 1 eetlepel witte azijn, 5 druppels essentiële lavendelolie: dat is ons geheime receptje om de mat na elke sessie te desinfecteren en lekker te laten ruiken.
En voor wie niet graag in de keuken staat, hebben we zelf een spray met essentiële oliën ontwikkeld voor yogamatten (referentie: 8491191) :) !

Iets anders, gebruik de lijn op het midden van de mat om je positionering te verbeteren: die is daar speciaal voor bedoeld!

NOG EEN PAAR DETAILS

Het matje kan bij het eerste gebruik een onaangename geur afgeven. Maak je geen zorgen, die geur is niet giftig en zal na verloop van tijd volledig verdwenen zijn.
Zorg er ook voor dat je de mat na elke sessie schoonmaakt en vervolgens (niet te strak) oprolt en vastmaakt met de meegeleverde bandjes.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Schuimplastic 100% Foamed Polyethylen Film 80% Polyurethaan, 20% Polyester

VOORRAADADVIES

Bewaar dit matje op een droge, schone plek, bij kamertemperatuur en uit de buurt van warmtebronnen (radiator, vloerverwarming, achter het raam in de zon, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

TESTS

Om jou te laten genieten van de onberispelijke kwaliteit van onze matjes hebben we ze uiteraard uitvoerig getest. Wist je trouwens dat al onze matjes gemaakt worden met materialen die gegarandeerd vrij zijn van schadelijke stoffen?

Goedgekeurd door

Omdat we steeds naar onze klanten luisteren om samen onze producten te verbeteren, hebben we onze mat aangepast rekening houdend met jullie opmerkingen. We hopen dat deze nieuwe versie in de smaak valt. Laat ons weten wat je ervan denkt!

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

AFBEELDINGEN

Fitnessmat pilatesmat 170 cm x 62 cm x 8 mm Tonemat M roze vichy
Fitnessmat pilatesmat 170 cm x 62 cm x 8 mm Tonemat M roze vichy
Fitnessmat pilatesmat 170 cm x 62 cm x 8 mm Tonemat M roze vichy

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN