Fitness skates voor kinderen FIT3 zwart kaki

€49,99

8739813

De perfecte skate voor kinderen die beter willen leren skaten: overwin obstakels, verhoog je snelheid en ga op avontuur, terwijl je plezier hebt!

Een inlineskate die je kind zal helpen om te leren skaten. De perfecte metgezel om de vrijheid van skaten te ervaren!

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Voor je comfort zijn de halfsoepele binnenschoen en de zool gemaakt van schuim.

Glij kwaliteit

Soepel rollen door het composiet frame en ABEC 3-lagers.

Voetsteun

Drievoudig systeem: veters, gespen en klittenband om je voeten te ondersteunen.

Verstelbaar

Mijn voeten groeien, mijn skates groeien mee! Ze zijn in 4 maten verstelbaar.

Grip

Wielen en remblokjes in rubber, om niet te slippen en doeltreffend te remmen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Tips voor de veiligheid?

Wij raden het totaalpakket aan: helm, elleboog-, knie- én polsbeschermers. Want uiteindelijk is het deel van het lichaam waar je op valt... moeilijk te voorspellen.

1 skatemaat = 4 schoenmaten. Hoe werkt dit meegroeisysteem?

Je verstelt de skates in 3 stappen:

1. Open de hendel.
2. Trek aan de voorkant van de schoen.
3. Sluit de hendel. Met dit systeem kan je kind de skates langer dan een seizoen dragen. Voor een kind moet je skates kiezen die zijn afgestemd op zijn of haar voeten: neem geen te zware (niet aangepast aan zijn of haar fysieke mogelijkheden) of te grote skates (de voet verschuift in de boot, waardoor je kind een slechte houding aanneemt en moeite heeft om de stabiliteit te bewaren).

Wat maakt de kinderskates FIT 3 zo comfortabel?

Semi-softboots met verstevigingen in schuim voor meer comfort. Boots in luchtig mesh (stof die de transpiratie goed absorbeert) zodat de voeten langer droog blijven.
De skates zijn makkelijk aan te trekken dankzij eenvoudige en efficiënte sluitingen: een microverstelbare gesp bovenaan voor meer precisie + klittenbandstrap op de wreef om de voet stevig vast te zetten in de boot.
Elastische veters voor de maten 29/32 en 32/35, klassieke veters voor de maat 35/38.

Hoe zorgen de kinderskates Fit 3 ervoor dat je kind efficiënter kan rijden en remmen?

De composiet plaat is lichter zodat kinderen gemakkelijker leren skaten: dit biedt een goed rolcomfort. De 80A-wielen van 70 mm en de ABEC 3-lagers bieden een goed compromis tussen soepel rollen en wendbaarheid. En om te remmen beschik je bij onze skates over een klassiek rubberen remblokje dat je naar keuze op de rechter- of linkerskate kunt zetten. Vervangende remblokjes zijn verkrijgbaar in de winkel.

Wielen en remmen in rubber: wat zijn de voordelen ten opzichte van kunststof?

In tegenstelling tot plastic, dat "schuift" maar niet afremt, biedt rubber een goede grip: zo kan je kind skaten zonder weg te glijden bij het afzetten en ook doeltreffend remmen. Bovendien verslijt rubber minder snel dan plastic.

Onze Oxelo-teams zetten zich in voor veiligheid, ongeacht het technische niveau van het kind. Daarom hebben wij ervoor gekozen om al onze kinderskates uit te rusten met wieltjes en remmen in rubber en niet in pvc.

Hoe kun je ervoor zorgen dat de wielen langer meegaan?

Niet alle wielen slijten even snel, dit hangt af van de plaats waar ze gemonteerd zijn op het frame. Aarzel dus niet om ze geregeld van plaats te wisselen.
Op de binnenkant van elk wieltje zie je 7 ringen staan. Wanneer het wiel is afgesleten tot de eerste ring is het aan vervanging toe.

Welke wielen voor de skates Fit 3?

De skates Fit 3 zijn uitgerust met wielen van 70 mm.
De skates in de maten 32/35 en 35/38 kunnen worden uitgerust met wielen van 76 mm, zelfs met verlichting, die verkrijgbaar zijn in de winkel en op internet.

Skates repareren of onderhouden?

Je vindt op onze website en in het atelier van Decathlon wielen in verschillende maten (we hebben zelfs lichtgevende wielen), remmen en ook compatibele schroeven. Je kunt alles heel makkelijk zelf monteren.
Aarzel niet om even te kijken naar onze tips en tutorials op het YouTube-kanaal van Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Garantie

2 jaar behalve op slijtageonderdelen (wieltjes/lagers en rem)

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Buitenkant van 50% Polyurethaan, 50% Polyethyleentereftalaat (PET) ILS laars 100% Polypropyleen ILS wielen 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen ILS band 100% Polypropyleen Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan Gespen 50% Thermoplastisch polyurethaan, 30% Polycarbonaat, 20% polyamide 6.6

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of een vlam.

GEBRUIKSAANWIJZING

Skatenorm EN 13843 B (max. 60 kg). Niet voor in een skatepark.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden