Fitness skates voor kinderen Fit 3 zwart/oranje

49,99
Kleur: Fluorood
Maat: Maattabel

Deze skates zijn perfect voor kinderen die leren skaten: obstakels overwinnen, snelheid maken en op avontuur gaan, zonder aan plezier in te boeten!

Inlineskates voor kinderen die leren skaten. Een uitstekende keuze om voor het eerst alles op rolletjes te laten lopen!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Semi-softboot en zool in schuim voor meer comfort.

Glijkwaliteit

Aangenaam skaten door het composiet frame en de ABEC 3-lagers.

Stabiliteit

Driedubbele sluiting: veters, gespen en klittenband om je voeten te ondersteunen

Instelbaar

Mijn voeten groeien, mijn skates ook! De skates zijn in 4 maten verstelbaar.

Slipvastheid

Wielen en remblokjes in rubber, om niet te slippen en doeltreffend te remmen.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Tips voor de veiligheid?

Kies voor het totaalpakket: helm, elleboog-, knie- én polsbeschermers. Want uiteindelijk weet je toch niet vooraf hoe je zult vallen en welk lichaamsdeel je mogelijk bezeert ...

1 skatemaat = 4 schoenmaten. Hoe werkt dit meegroeisysteem?

Je verstelt de skates in 3 stappen:

1. Open de hendel.
2. Trek aan de voorkant van de schoen.
3. Sluit de hendel. Met dit systeem kan je kind de skates langer dan een seizoen dragen. Voor een kind moet je skates kiezen die zijn afgestemd op zijn of haar voeten: neem geen te zware (niet aangepast aan zijn of haar fysieke mogelijkheden) of te grote skates (de voet verschuift in de boot, waardoor je kind een slechte houding aanneemt en moeite heeft om de stabiliteit te bewaren).

Wat maakt de Fit3-kinderskates zo comfortabel?

Semi-softboots met verstevigingen in schuim voor meer comfort. Boots in luchtig mesh (stof die de transpiratie goed absorbeert) zodat de voeten langer droog blijven.
De skates zijn makkelijk aan te trekken dankzij eenvoudige en efficiënte sluitingen: een microverstelbare gesp bovenaan voor meer precisie + klittenbandstrap op de wreef om de voet stevig vast te zetten in de boot.
Elastische veters voor de maten 29/32 en 32/35, klassieke veters voor de maat 35/38.

Hoe kan je kind met de kinderskates Fit3 doeltreffend rijden en remmen?

Het composiet frame is lichter zodat kinderen gemakkelijker leren skaten: het biedt een goed rolcomfort. De 80A-wielen van 70 mm en de ABEC 3-lagers bieden een goed compromis tussen soepel rollen en wendbaarheid. En om te remmen beschik je bij onze skates over een klassiek rubberen remblokje dat je naar keuze op de rechter- of linkerskate kunt zetten. Vervangende remblokjes zijn verkrijgbaar in de winkel.

Wielen en remmen in rubber: welke voordelen ten opzichte van plastic?

In tegenstelling tot plastic, dat schuift maar niet afremt, biedt rubber een goede grip: zo kan je kind skaten zonder weg te glijden bij het afzetten en ook doeltreffend remmen. Bovendien verslijt rubber minder snel dan plastic.

Onze Oxelo-teams dragen veiligheid hoog in het vaandel, en dat voor elk kind, of het nu al heel goed kan skaten of (nog) niet. Daarom hebben we ervoor gekozen om al onze kinderskates uit te rusten met wieltjes en remmen in rubber en niet in pvc.

Hoe kun je ervoor zorgen dat de wielen langer meegaan?

Niet alle wielen slijten even snel, dit hangt af van de plaats waar ze gemonteerd zijn op het frame. Aarzel dus niet om ze geregeld van plaats te wisselen.
Op de binnenkant van elk wieltje zie je 7 ringen staan. Wanneer het wiel is afgesleten tot de eerste ring is het aan vervanging toe.

Welke wieltjes gebruik je voor de FIT 3-kinderskates?

De FIT3-kinderskates hebben wieltjes met een diameter van 70 mm.
De skates in de maten 32/35 en 35/38 kun je gebruiken met wieltjes van 76 mm, zelfs lichtgevende wieltjes, die je in de winkel of op de website kunt kopen.

Skates repareren of onderhouden?

Je vindt wielen in verschillende maten (we hebben zelfs wieltjes die licht geven), remmen en ook compatibele schroeven op onze website en in het atelier van je Decathlon-winkel. Je kunt alles heel makkelijk zelf monteren.
Aarzel niet om even te kijken naar onze tips en tutorials op het YouTube-kanaal van Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Garantie

2 jaar behalve op slijtageonderdelen (wieltjes/lagers en rem)

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Corepack 100% Polyester Koper 50% Polyester, 50% Polyurethaan Voorgevormde cup 100% Polypropyleen OEM Pack 50% Polyurethaan, 50% Polypropyleen Motor 100% Polypropyleen Hoes 100% Thermoplastisch polyurethaan Board fin 50% Thermoplastisch polyurethaan, 30% Polycarbonaat, 20% polyamide 6.6

VOORRAADADVIES

Bewaar je skates op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of vuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Skatenorm EN 13843 B (max. 60 kg). Niet voor skatepark.

AFBEELDINGEN

Fitness skates voor kinderen Fit 3 zwart/oranje
Fitness skates voor kinderen Fit 3 zwart/oranje
Fitness skates voor kinderen Fit 3 zwart/oranje
Fitness skates voor kinderen Fit 3 zwart/oranje
Fitness skates voor kinderen Fit 3 zwart/oranje
Fitness skates voor kinderen Fit 3 zwart/oranje

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN