FIETSREINIGER

11,99
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Deze reinigingsspray voor fietsen is ontwikkeld om je fiets schoon te maken zonder je onderdelen en de verf aan te tasten.

Maak je fiets doeltreffend schoon! Gebruiksklaar formaat. Je kunt navullingen krijgen voor de verstuiver, dus gooi hem niet weg!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Nauwkeurige, robuuste en herbruikbare verstuiver.

Visuele efficiëntie

Laat geen sporen na op je frame.

Veelzijdigheid

De reinigingsspray is geschikt voor alle componenten van je fiets.

TECHNISCHE INFORMATIE

Hoe je fiets onderhouden:

We raden aan om voor een optimaal onderhoud de volgende drie stappen te volgen:
01 je transmissie ontvetten
02 je fiets reinigen
03 je ketting smeren

Hoe gebruik je dit product?

Deze fietsreiniger helpt je bij stap 2.
Vergeet dus niet om je transmissie te ontvetten (stap 1) voor je dit schoonmaakmiddel gebruikt. Spray vervolgens de reiniger op je fiets en spoel en droog ze af (stap 2). Breng daarna smeermiddel aan op je ketting (stap 3) en je fiets is weer als nieuw.

ONDERHOUDSADVIES:

Vergeet niet om je ketting te ontvetten voordat je hem smeert, zodat er geen vuil achterblijft dat de transmissie kan beschadigen. Zo verleng je de levensduur van je materiaal en hoef je minder snel nieuw materiaal te kopen.

Gebruiksadvies:

Fles van 1 liter, voor ongeveer 8 schoonmaakbeurten.

Wist je dat?

De verstuiver die we kozen voor dit product is niet alleen heel nauwkeurig en specifiek ontwikkeld voor gebruik op een fiets, maar is ook heel robuust. Je kunt hem met meer dan 50 liter fietsreiniger blijven gebruiken. Daarom ontwikkelden we een navulling van 1 liter zodat je de verstuiver niet onnodig hoeft weg te gooien.

Gemaakt in:

FRANKRIJK.

Inhoud:

1 liter

Voorzorgen bij gebruik:

GEVAAR. Veroorzaakt huidirritatie. Kan ernstig oogletsel veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen bewaren.Draag beschermende handschoenen en oog/gezichtsbescherming.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, als het slachtoffer ze draagt en indien mogelijk. Blijven spoelen.

Garantie

2 jaar

Gewicht

1.1 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Lijst van bestanddelen (Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergenten): AQUA | PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL | C8 FATTY ALCOHOL ETHOXYLATED | C10 FATTY ALCOHOL ETHOXYLATED | ETHER BUTYL.DU DIPROPYL.GLYCOL | DIETHYLENETRIAMINE PENTA(METHYLENE PHOSPHONIC ACID), SODIUM SALT | EDTA | PARFUM | COLOURANT | CITRIC ACID Ieder ingrediënt wordt vermeld met zijn INCI-naam (Internationale Naamgeving voor Cosmetische Ingrediënten)

VOORRAADADVIES

Buiten het bereik van kinderen bewaren.

AFBEELDINGEN

FIETSREINIGER
FIETSREINIGER
FIETSREINIGER
FIETSREINIGER
FIETSREINIGER
FIETSREINIGER
FIETSREINIGER
FIETSREINIGER
FIETSREINIGER

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN