FIETSREGENBROEK VOOR DAMES 540 VOOR IN DE STAD ZWART

44,99
Kleur: ZWART / Carbongrijs
Maat: Maattabel

Hou je graag je benen en voeten droog tijdens al die fietstochten? Ga dan voor deze regenbroek, speciaal gemaakt voor vrouwelijke fietsers.

Met deze waterdichte regenbroek laat je je niet langer verrassen door regen of plassen: stevig, aangepaste pasvorm, waterdichte rits, geïntegreerde overschoenen en PBM-gecertificeerde zichtbaarheid.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Houd je benen en voeten tot 2 uur lang droog. Alle ritsen en naden waterdicht.

Winddicht

De speciale stof beschermt je tegen de wind.

Zichtbaarheid

Blijf zichtbaar 's nachts dankzij de voorgeschreven reflecterende stroken.

Gemakkelijk aan en uit

Laat zich eenvoudig aantrekken dankzij de rits van de enkel tot de knie.

Slijtvastheid

verstevigde stof op de zones met wrijving.

Bewegingsvrijheid

Fiets ongehinderd dankzij de aangepaste pasvorm

Compactheid

Schijnt de zon weer? Stop je regenbroek dan eenvoudig weer in de eigen zak.

TECHNISCHE INFORMATIE

IN WELKE ZIN IS DEZE REGENBROEK GESCHIKT VOOR VROUWELIJKE FIETSERS?

De vrouwelijke pasvorm is geschikt voor fietsen in de stad dankzij de plooien bij de knieën.
De elastische riem en de versterkende rugvork beschermen je onderrug.
Lang en goed aansluitend aan de enkels zodat je minder wind vangt en de broek niet tegen je fiets schuurt.
Bij een correct gebruik van het elastiek achteraan de hiel beschermen de geïntegreerde overschoenen en de hielbescherming je erg goed tegen de regen.

WELKE TESTS VOEREN WE UIT OM JE EEN WATERDICHTE REGENBROEK TE KUNNEN GARANDEREN?

De regenbroek werd getest in een simulator die MATIGE REGEN nabootst, dat wil zeggen een debiet van 60 l/m2/u - (60 mm/u in de regenmeter) gedurende 2 uur. De stof is na 5 wasbeurten nog bestand tegen een waterdruk van 2000 mm (= 2000 Schmerber - gemiddelde druk bij een regenbui + test gebaseerd op de norm ISO 811). Alle naden zijn afgedicht.

VOOR EEN OPTIMALE BESCHERMING

Combineer je regenbroek met een poncho of een waterdichte jas.

WATERDICHT EN ADEMEND?

De regenbroek is samengesteld uit een ademende waterdichte stof (RET = 12) die condensatievorming binnenin beperkt.
We hebben de dampweerstand (RET) gemeten (test gebaseerd op ISO-norm 11092). Hoe lager die waarde, hoe beter de transpiratiedampen van je lichaam kunnen ontsnappen en hoe beter het dus kan ademen. Bijvoorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof / 9 < RET < 12 = heel ademende stof / 12 < RET < 20 = ademende stof / RET > 20 = stof die weinig of niet ademt.

WAT BETEKENEN ZICHTBAARHEIDSVOORSCHRIFTEN?

Met de voorgeschreven reflecterende stroken aan de kuiten is deze regenbroek een PBM voor zichtbaarheid volgens de nieuwe norm EN17353 (de vroegere EN1150).
"De positie van deze zichtbaarheidsmarkeringen werd bepaald met de houding van de fietser in het achterhoofd en zorgt 's nachts, in het licht van autolampen, voor 360° zichtbaarheid tot 50 m ver."

HOE TREK IK MIJN REGENBROEK EENVOUDIG AAN?

Deze regenbroek laat zich eenvoudig aantrekken dankzij de zijdelingse openingen van voet tot knie. Je kan de broek zowel zittend als staand aantrekken en combineren met elke soort stadsschoen.
Om je regenbroek te beschermen tegen wrijving met je schoenen, raden we je aan om de ritsen volledig te openen tijdens het aantrekken.

HOE BERG IK MIJN REGENBROEK OP?

Deze regenbroek is samendrukbaar en op te bergen in zijn eigen binnenzak aan het middel.

WIE ZIT ER ACHTER DIT PRODUCT?

Een product ontworpen door een team van fietspendelaarsters: Cécile, productmanager, Emilie, productingenieur, Olivia, designer en Lucille, ontwerpster. Het voltallige team is trots om jullie, na maanden ontwerpen, dit product te kunnen presenteren waarmee je klaar bent voor elke verplaatsing in de stad!

Garantie

2 jaar

Gewicht

0.36 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

De broek na gebruik altijd goed laten drogen voordat je deze opvouwt. Verder raden we je aan om je regenbroek na het wassen te behandelen met een waterdichtmakende spray.

TESTS

Dit kledingstuk is getest en goedgekeurd onder een regendouche, bij 60 l water/m²/u en dat 2 uur lang. Bij die test bootsen we een gemiddelde regenbui in de stad na.

Goedgekeurd door

Ons team van productontwikkelaars is gevestigd in het Franse Rijsel, in het hartje van de stad en de stedelijke omgeving, waar het weer snel kan omslaan. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen ze er nieuwe producten, om het leven van elke fietser aangenamer te maken. Daarvoor wordt elk product genadeloos getest in gebruik voor het in de rekken ligt, op die manier kunnen we onze kleding voortdurend bijschaven en verbeteren.Beoordeeld door onze externe testgebruikers en co-ontwerpers.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN