Fietshelmmuts 700 winddicht zwart

€15,99 -18%
€1299
*Van 24/03/2017 tot 15/08/2017
DSM : 9467

Ontworpen voor: wie intensieve ritten maakt bij koud weer (3 uur en meer per rit).

uiterst waterafstotende softshell (bescherming tegen sneeuw en buien), niet-schurend om het contact met de klittenband van de helm niet te beschadigen. Laserperforaties op de oren; voorzien van klep.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Streelzachte softshell stof die je lekker warm houdt tijdens de inspanning.

Waterdichtheid

Dankzij de waterafstotende softshell ben je beschermd bij een onverwachte bui.

Schuurbestendig

Met specifieke softshell: extra bestand tegen de klittenbandsluiting van helmen.

Geluidefficiëntie

Laserperforaties op de oren zodat je niet afgesloten bent van de buitenwereld.

Lichtheid

Zeer licht artikel, past uitstekend onder een helm.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Warmte van het artikel

Vermogen van het kledingstuk om te beschermen tegen de kou. Dit vermogen hangt af van de thermische weerstand en luchtdoorlatendheid van de stof. Hoe hoger de thermische weerstand, hoe beter het kledingstuk de lichaamswarmte vasthoudt die wordt geproduceerd terwijl je fietst.

Waterdichtheid van de stof

Waterdichtheid van een stof is het vermogen om de regen buiten te houden. Men meet de weerstand van een stof tegen een waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger die waarde, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen de waterdruk uitgeoefend door 2000 m water (wat ongeveer overeenstemt met een bui van 2 uur).

Onderhoudstips

Wassen in de machine op 30 °C. Op een programma voor synthetische stoffen. Het product binnenstebuiten draaien. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.

Producttests

Onze productontwikkelaars van het B'TWIN Village in het Franse Lille zoeken voortdurend naar oplossingen om het comfort van alle fietsers te verbeteren. Voor hen is het een heuse obsessie om producten te bedenken die helemaal voldoen aan de noden van elke gebruiker en het fietsplezier verhogen. Die producten worden vervolgens getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door ze te testen in reële omstandigheden onze producten voortdurend kunnen verbeteren.

REVIEWS

4.4 /5
28 Reviews
28 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
13
4
14
3
1
2
0
1
0
Fietshelmmuts
4/5
Goed
Geen
Fellere kleuren
Meer
8/10
5/5
warm onder de helm
geen
8/10
Meer
pretty good
4/5
It does the job, it is very wind proof and takes the sting out of the air. Ive used it in conditions such as -3, 27 mile per hour wind and rain but also +15 degrees and it has performed remarkably well. the only down side is that where the bill of the hat is attached to the cap; this leaves a red mark on my forehead to which i need to explain to people everyday when i arrive at my work from my commute.
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

B'twin

Fietspet 500

(30)
B'twin

NEKWARMER FIETS 100

(7490)

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

B'twin Fietshelmmuts 700 winddicht zwart