Fiets-GPS Garmin Edge 130 Plus

199,99 −25%
149,99

Laten bezorgen

Deze compacte, stevige en functionele gps-computer geeft je alles wat je nodig hebt om je parcours te volgen en je statistieken in het oog te houden.

Met deze compacte gps-fietscomputer vind je altijd je weg. Of je het nu doet om nieuwe wegen te verkennen of voor de planeet, de Edge 130 Plus is de beste keuze.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Richtingcontrole

Navigatie-instructies en begeleiding naar je vertrekpunt.

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, hoogtemeters, locatie. Hartslag en cadans in optie.

Connectiviteit

Bluetooth-koppeling met smartphone, ANT+-koppeling met sensoren (optioneel).

Autonomie

Autonomie tot 12 uur in gps-modus.

Ondoordringbaarheid

Waterdichtheid IPX7.

Compactheid

Eenkleurig 1.8"-scherm dat bijzonder goed te lezen is bij veel of weinig licht.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Een degelijke en goed leesbare fietscomputer

Sober en stevig ontwerp met een eenkleurig 1.8"-scherm dat bijzonder goed leesbaar is bij veel of weinig licht.

Bijzonder eenvoudig navigeren

Met de richtingsaanwijzingen raak je nooit nog de weg kwijt. En op kaart kan je je route volgen om te zien waar je vandaan komt en waar je naar toe gaat. Op het einde van je tocht kan de Edge 130 Plus je zelfs naar je beginpunt leiden.

Verbeter je prestaties

De fietscomputer Edge 130 is ontworpen om je prestaties tijdens je ritten naar een hoger niveau te brengen. Het toestel is compatibel met vermogensmeters zodat je perfect kunt zien welk wattage je trapt. Als je weet op welk deel van het parcours je veel vermogen trapt, kun je zowel je training als je route verbeteren. Je kunt het allemaal nog een beetje leuker maken door jezelf te testen tegen Garmin en Strava Live Segments.

Intelligente koppelingen

Dankzij de intelligente functies zorgt de Edge 130 ervoor dat je je telefoon kunt opbergen terwijl je toch nog bereikbaar blijft. Sms-berichtjes worden op het scherm van je toestel getoond zodat je ze tijdens het fietsen snel kunt lezen. Laat je niet meer verrassen door de regen! Je toestel toont je immers welke weersomstandigheden je mag verwachten.

Verbeterde bijstand en veiligheid voor fietsers

Verbeterde bijstand en veiligheid voor fietsers
Ben je klaar om op weg te gaan? De Edge 130 geeft je gemoedsrust om het fietsen nog leuker te maken. Daarom is de Edge 130 compatibel met ons assortiment veiligheidsaccesoires Varia, meer bepaald de achterradar en de intelligente fietslichten. Door die toestellen aan je Edge-fietscomputer te koppelen, kun je op het scherm van je Edge meteen een melding krijgen als er een auto aankomt.

GEAVANCEERDE TRAININGEN

Synchroniseer trainingen van je Garmin Connect™ en andere accounts, zoals TrainingPeaks®, rechtstreeks naar je Edge-computer. Bekijk je geplande trainingen en start heel eenvoudig de bijbehorende work-out op.
Verbeter je conditie met dynamische prestatiegegevens zoals VO2max, hartslag en nog veel meer.

MTB-dynamiek

Registreer elk detail van je mountainbikeritten met nieuwe statistieken, zoals het aantal sprongen, de sprongafstand en de hangtijd.

ClimbPro-functie

Je kan bekijken hoe ver je nog moet, of het stijgingspercentage van een helling tonen terwijl je een route of track volgt. Op die manier kan je de intensiteit van je activiteit beter beoordelen en je inspanningen goed doseren.

Compatibel met rollentrainers

Binnenkort zal je de Edge 130 Plus kunnen koppelen met je Tacx® -rollentrainer zodat je kan trainen waar en wanneer je maar wilt.

CONNECT IQ™

Download aangepaste gegevensvelden uit de Connect IQ-store om meer statistieken te kunnen bekijken.

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN