Laatste Kans
Fiets-GPS Bryton Rider 320e
Fiets-GPS Bryton Rider 320e
Fiets-GPS Bryton Rider 320e
Fiets-GPS Bryton Rider 320e

Fiets-GPS Bryton Rider 320e

79,99 −1%
78,99
Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

De Rider 320e, de gps-fietscomputer met navigatie die het verschil maakt!

De Rider 320e heeft een ingebouwde GNSS-ontvanger voor meer nauwkeurigheid, navigatie, een autonomie van 35 uur, Bluetooth, 77 functies en hij geeft slimme meldingen.

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Tijd, afstand, snelheid, hoogtemeters, positie. Hartslag (met optionele sensor).

Connectiviteit

Bluetooth-verbinding.

Autonomie

Autonomie tot 16 uur.

Waterdicht

Waterdichtheid IPX7.

TECHNISCHE INFORMATIE

Eenvoudigweg nauwkeurig

De Rider 320e werd ontworpen met aandacht voor eenvoud en gemak. Hij is uitgerust met een hoogwaardig 2.3"-scherm, dat vanuit elke hoek een heldere en scherpe weergave biedt voor een plezierige fietservaring. Dankzij de Follow Track-functie en de bocht-per-bocht instructies kun je zonder probleem fietsen op onbekend terrein; dankzij de GNSS-integratie kan de Rider 320e om de satellietlocatie sneller en nauwkeuriger bepalen.

Duidelijke en scherpe weergave

De Rider 320e wordt geleverd met een groot zwart-witscherm van 2.3 inch voor de best mogelijke visuele ervaring. Het hoogwaardige scherm kan in alle omstandigheden helder en scherp afgelezen worden vanuit elke hoek. Door eenvoudigweg naar de fietspagina te kijken, die tot 8 gegevens per pagina kan bevatten, is het mogelijk om je prestaties in realtime volledig te begrijpen.

Werkt met ANT+/Bluetooth-sensoren

ANT+ en Bluetooth-sensoren werken perfect met de Rider 320e, je hoeft ze enkel maar te koppelen.

Ongeëvenaarde precisie

De Rider 320e gps-fietscomputer integreert 5 verschillende satellietsystemen: GPS, Glonass (Rusland), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan). Zo kun je sneller vertrekken en heb je een veel betere satellietdekking in alle omgevingen, ook wanneer je tussen gebouwen of bomen rijdt, en zelfs in de bergen.

Met 77 functies

De Rider 320e biedt erg volledige gegevens om je prestaties tijdens je ritten te analyseren. Er zijn tot 77 functies beschikbaar, zoals duur, snelheid, afstand, calorieën, cadans, hoogte, vermogen, hartslag, enz.

Batterijduur van 35 uur

Als je graag lange ritten maakt, is de Rider 320e perfect voor jou. De batterij gaat tot 35 uur lang mee en je kunt de Rider 410 met een powerbank opladen tijdens het rijden.

Ondersteunt pedalen met vermogensmeter

De Rider 320e is ook bedoeld voor fietsers die pedalen hebben met een vermogensmeter. Je hoeft enkel de pedaallengte in te geven om te kalibreren. Daarna ontvang je de precieze waarden van de vermogensmeter in de pedalen.

Slimme meldingen

Maak je geen zorgen meet over gemiste oproepen, e-mail of belangrijke sms'jes tijdens je trainingen. De Rider 320e verwittigt je als je oproepen, e-mails of sms'jes ontvangt nadat hij via Bluetooth gekoppeld is met je smartphone.

Weergave van de gegevens personaliseren via de app

Personaliseer de weergave van de gegevens met de Bryton-app. Na koppeling via Bluetooth met de Bryton-app kan je met je smartphone de gegevensvelden/-pagina's personaliseren naargelang je trainingsdoelen. Een heel gebruiksvriendelijk model.

Automatische synchronisatie met STRAVA, TrainingPeaks en Selfloops

Geen software nodig om bestanden om te zetten. De trainingsgegevens worden automatisch opgeslagen in FIT-formaat. Je kunt ze meteen uploaden op de populairste trainingswebsites, waaronder Strava, TrainingPeaks, Endomondo, Map My Ride, FitTrack en vele andere.

Synchronisatie met de Bryton-app

Rechtstreekse en ononderbroken synchronisatie via de nieuwe Bryton-app. De fietscomputer kan je trainingsgegevens via Bluetooth meteen doorsturen naar de Bryton-app, waar je je voortgang kunt volgen en beschikt over grafische analyses. Je kunt je ritten ook delen op sociale media.

Afmetingen en gewicht

Breedte: 49,9 mm
Hoogte: 83,9 mm
Diepte: 16,9 mm
Gewicht: 67 g

Specificaties

Weergave: Monochroom lcd-scherm van 2.3"
Autonomie: 35 uur
Gps: Zeer precieze chip
Waterdicht: IPX7
Meldingen: Ja
Rittengeschiedenis: 130 ritten
Logboek: 300 uur
Hartslagzones: 7 zones
Werkingstemperatuur: -10 °C ~ 50 °C

Garantie

2 jaar

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN