KIPSTA

Extra warm thermoshirt Keepwarm 900 unisex donkergrijs

€29,99
Ref. : 967359

Het thermoshirt Keepwarm 900 beschermt je perfect tegen de kou. We raden dit shirt aan bij temperaturen van 7°C tot -10°. Dankzij de uitstekende afvoer van transpiratie blijft je huid droog.

Onze ontwerpers, zelf voetballers, ontwikkelden dit thermoshirt Keepwarm 900 voor voetballers die bij zeer koud weer spelen.

Kleur: Carbongrijs / Donkergrijs

Maattabel
  • S 10 stuks
  • M 10 stuks
  • L 10 stuks
  • XL 10 stuks
  • 2XL 10 stuks

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Dikke stof met zacht tricot aan de binnenkant om je warm te houden.

Ademend vermogen

Gepatenteerde i-Soft-technologie voor nog meer ademend vermogen.

Bewegingsvrijheid

Rekbare stof en aangepaste pasvorm voor veel bewegingscomfort.

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom een ondershirt dragen?

Het ondershirt, ook baselayer genoemd:
. Absorbeert de transpiratie en voert het af. De huid blijft droog zodat je lichaam niet afkoelt. .Heeft een aansluitend model en houdt zo je lichaamswarmte vast. .Vormt een extra barrière tussen jou en de kou.
. Houdt je shirt droog, zelfs bij intensieve inspanning.

Als je een technisch ondershirt draagt, kun je langer doorgaan met spelen.

Uitleg van de productontwikkelaars

Voetballers moeten ook bij zeer lage temperaturen comfortabel kunnen trainen. Daarom hebben we dit ondershirt ontwikkeld waarin we een optimale afvoer van transpiratie combineren met behoud van lichaamswarmte.

Warmte

Voor dit ondershirt werden twee stoffen gecombineerd: polyester voor een goed ademend vermogen en polyamide voor de zachtheid. Die 2 materialen, gecombineerd met elastaan, staan garant voor optimaal comfort.De opstaande kraag en de duimopeningen beschermen je nog beter tegen de kou.

Onze tests in de klimaatkamer

Ons assortiment van onderkleding voor "zeer koud weer" werd in januari 2020 in een klimaatkamer getest door een groep van 30 sporters. In die kamer konden we verschillende tests uitvoeren bij dezelfde weersomstandigheden (temperatuur, wind). Onze certificeringsafdeling heeft volgens een nauwkeurig protocol de volgende indeling opgesteld op basis van hoe de producten je lichaamswarmte behouden, je huid droog houden en afkoeling beperken.
1. Keepwarm 900
2. Keepdry 900
3. Concurrerend product

Gepatenteerde i-Soft-technologie

Met de gepatenteerde i-Soft-technologie, bedacht door onze Italiaanse industriële partner, wordt het mogelijk om kleding te maken die geen naden heeft, je lichaam warm houdt en uitstekend ademt. De dikke stof is aan de binnenkant geruwd waardoor ze uitstekend ademt ondanks de dikte. Het resultaat is een kledingstuk dat tegelijk warm en ademend is, ideaal bij stevige inspanningen.

Combinatiemogelijkheden

Dit shirt vormt samen met de thermobroek Keepwarm 900 een volledige outfit die je goed beschermt tegen de kou.

Een nieuw verfprocedé voor een kleinere ecologische voetafdruk

We maken gebruiken van Dope Dye om het polyestergaren te verven. Bij in de massa verven wordt het kleurpigment in het garen verwerkt bij de fabricage. Het resultaat? Minder waterverbruik en -vervuiling, en dus een lagere milieu-impact.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 66% Polyethyleentereftalaat (PET), 29% Polyamide, 5% Elastaan

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook